728 x 90Susana Gallego participarà en el XXIII Clínic d'Àrbitres FEB (14/09/2020)

  • img
  • img

L'àrbitre Susana Gallego viatja aquest dilluns a Madrid per a gaudir de cinc dies de convivència i formació amb els àrbitres més prometedors de categoria autonòmica en el XXIII Clínic d'Àrbitres FEB, en col·laboració amb el Comitè Olímpic Espanyol, la Lliga ACB i l'Associació d'Àrbitres de Bàsquet (AEBA).

Aquestes jornades comencen aquest dilluns a l'Hotel Uve d'Alcobendas en format 'bombolla' i es tancarà el divendres 17 després de cinc jornades intenses amb classes teòriques, pràctiques i de preparació física durant els torns de matí i tarda.

La inauguració anirà a càrrec del president de Comitè Tècnic d'Àrbitres, Juan Luís Redondo, mentre que el director del curs serà Pedro Rocío. El responsable del Grup 1, Xavi Amorós, i el director de l'Escola d'Àrbitres, Miguel Ángel Pérez, també col·laboraran al Clínic mentre que els professors que treballaran amb els 24 àrbitres participants seran ábitros de lliga ACB: Joaquín García González, Roberto Lucas Martínez, Arnau Padrós Feliu, Vicente Martínez Silla, Alberto Sánchez Sixto, Clara Baquero i David Sánchez Benito.

També hi seran presents a Alcobendas professors de fora del món arbitral com el director esportiu FEB, José Ignacio Hernández, el doctor Borrego o l'ambaixador FEB, Fernando Romay, que complementaran la formació arbitral amb diferents punts de vista.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook