728 x 90S’obre la preinscripció al Curs de Nivell 2 Federatiu semipresencial organitzat per la FBIB (10/09/2020)

img

Tal i com es va enunciar al Pla de Formació per la temporada 2020-21, la FBIB programa de forma excepcional per aquesta temporada un curs de Nivell 2 Federatiu semipresencial. L’objectiu de la realització d’aquest curs és donar una opció formativa a aquells entrenadors amb la titulació de N1 que no compleixen els requisits per poder accedir al Cicle Final de Tècnic en Bàsquet. 

 

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Per tal de preinscriure’s al Curs de Nivell 2 Federatiu s’ha de fer a través del FORMULARI abans del proper divendres 25 de setembre.

Un cop recollides totes les preinscripcions a aquelles illes on s’arribi al mínim de 10 alumnes s’iniciarà el procés de matrícula. Els alumnes preinscrits rebran per correu electrònic la documentació que s’ha de complementar per formalitzar la matrícula entre el 28 de setembre i el 2 d’octubre.

Si el curs no es pot treure en alguna de les illes per falta d’alumnat, s’oferirà als interessats poder cursar-lo a una illa diferent per mitjà de l'itinerari avaluatiu tipus B (No presencial).

 

REQUISITS

- Haver finalitzat el Nivell 1 Federatiu

- Disposar d’una conta Gmail 

 

ITINERARI AVALUATIU

Existeixen dos itineraris avaluatius per poder superar el curs, encara que des de l’àrea de formació es recomana amb fermesa l'itinerari tipus A, per garantir una major qualitat de l’aprenentatge.

ITINIRARI TIPUS A

- Assistint, com a mínim, al 80% de les sessions presencials.

- Dret a avaluació continuada.

ITINERARI TIPUS B

- Per aquells alumnes que forma justificada o no justificada, no hagin assistit al 80% de les sessions presencials.

- El professor de cada assignatura determinarà com recuperar la part presencial no realitzada.

- La prova escrita serà diferent als alumnes de l'itinerari A.

 

CALENDARI I CÀRREGA LECTIVA

Els calendaris provisionals es publicaran abans del procés d’admissió i matrícula.

El curs està programat de forma semipresencial, això significa que la càrrega presencial es redueix, aproximadament en un 50%, mentre l'altre 50% es desenvoluparà de forma no presencial.

 

Bloc Comú. 30 h presencials que es durant a terme durant el primer trimestre de 2021 (de gener a març), els dimarts al capvespre.

 

Bloc Específic. Es durà a termen en els períodes de Nadal, Pasqua i, en cas de ser necessari, durant el mes de juny. Suposa un total de 123 hores presencials dividides en:

1. Formació del jugador: 27 h

2. Direcció d’equips: 28 h

3. Ensenyament del bàsquet: 19 h

4. Tàctica: 20 h

5. Iniciació al Bàsquet en Cadira de Rodes. 8h

6. Tutores, exàmens i xerrades: 21

 

PREU

1. Bloc Comú – 150€

2. Bloc Específic – 625€ 

S’ha d’ingressar al moment de la matrícula al nombre de conta: ES92 2038 3276 8260 0027 9100 i amb el concepte: Matrícula N2 + Nom de l’alumne.

Si algú té dubtes o dificultats pel pagament es poden estudiar formules alternatives posant-se en contacte a: comite.tecnic@fbib.es

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook