728 x 90Fes-te entrenador becari del programa de seleccions i del programa B The Travel Brand Rookie (23/06/2020)

img

El programa de seleccions i el programa B The Travel Brand Rookie són dos programes propis de l’àrea esportiva de la FBIB on es concentra el talent balear de les categories de formació.

Els darrers 4 anys s’ha augmentat el volum d’activitats d’aquests programes fins a convertir-los pràcticament amb transversals, és a dir, que tot i tenir pics de treballs, tenen presencia durant tota la temporada.

Amb l’objectiu de poder competir al millor nivell al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques les activitats concentren els millors jugadors i entrenadors de cada categoria; això converteix els campus, concentracions, entrenaments i partits de preparació en un moment d’aprenentatge per tots els que hi participen. En aquest sentit es presenta aquest programa de beques per oferir a entrenadors amb projecció la possibilitat de participar en aquestes activitats, col·laborant a nivell tècnic i aprofitant les circumstancies per formar-se com a entrenadors en un entorn immillorable.

Els staffs tècnics de cadascuna de les seleccions està format tradicionalment per: entrenador, assistent, delegat i altres persones que poden col·laborar com psicòlegs esportius, fisioterapeutes... El que es planteja en aquest programa es introduir la figura de l’entrenador becari, augmentant en un tècnic més els staffs.

Aquesta figura ha existit en altres ocasions però l’elecció d’aquests rols es feia directament des de la direcció esportiva. Amb aquest programa obert el que es pretén és que tots aquells entrenadors i entrenadores que no hagin estat mai en el programa de seleccions i que no saben com fer-ho per poder accedir-hi puguin manifestar la seva intenció de participar-hi i ser valorats per a participar

El programa NO inclou la participació al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

OBJECTIUS

Per què des de l’àrea esportiva es vol consolidar aquest projecte?

Què es vol aconseguir?

 1. Col·laborar en la formació continua dels entrenadors i entrenadores de les Illes Balears.
 2. Incloure una persona més a l’staff tècnic que pugui realitzar tasques de suport
 3. Obrir el programa de seleccions i el programa BTTB Rookie perquè més persones el puguin conèixer.
 4. Aconseguir que més persones coneguin el programa i que estiguin preparats per en un futur puguin exercir funcions de seleccionador, assistent o delegat amb una formació prèvia.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Juntament amb la publicació d’aquest programa a xarxes sociales i pàgina web de la FBIB, s’enviarà per correu electrònic a tots els clubs de les illes perquè informin als seus entrenadors que hi puguin estar interessats.

Els interessats hauran d’omplir un formulari dins un termini concret i adjuntar una carta de presentació.

REQUISITS

Estar en possessió, com a mínim, de la titulació de Nivell 1 o Cicle Inicial de Tècnic en Bàsquet o estar cursant-la en l’actualitat.

ATORGACIÓ DE LES BEQUES

L’elecció dels entrenadors becaris entre les candidatures presentades es realitzarà per un tribunal conformat per:

 1. Director Esportiu de la FBIB
 2. Adjunta a la Direcció Esportiva de la FBIB
 3. President del Comité d’Entrenadors

FORMULARI

 1. Nom i llinatge
 2. Telèfon
 3. Correu electrònic
 4. Illa
 5. Has participat com a tècnic al PDTIB?
 6. Club temporada 20 – 21
 7. Categoria que entrenaràs la temporada 20 – 21
 8. Titulació: N1, N2, N3
 9. Carta de presentació en format PDF

 

FORMULARI DE SOL·LICITUD 

 

Dossier informatiu [977 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook