728 x 90Curs d’Entrenador Nivell 0 - en línia (31/03/2020)

img

Aquest dimecres 1 d'abril comença el nou curs d'entrenador de Nivell 0 - en línia.

Es realitzarà durant el mes d'abril (d'1 al 30 d'abril). Es tracta d’un curs federatiu sense validesa a efectes acadèmics.

El títol habilitarà al futur entrenador/a, segons el Reglament General i de Competicions per obtenir llicència d’entrenador en les categories autonòmiques de: Iniciació, Premini, Mini i Infantil.


Aquest dimecres dematí els alumnes rebran a la seva conta de correu electrònic tota la informació sobre com accedir a la plataforma d'aprenentatge on els hi esperen continguts, tasques a realitzar, debats, treballs, videoconferencies i molt més.

METODOLOGIA

Totes les assignatures s’impartiran per mitjà de la plataforma Google Classroom. Els alumnes hi podran accedir amb una conta personal de Gmail.

En cada assignatura s’hi trobarà un dossier d’apunts, material complementari i l’enunciat del treball a realitzar que serà requisit aprovar per poder presentar-se a l’avaluació final del curs. A la plataforma es podrà interactuar entre alumnes i professorat comentant el material exposat (documents escrits, gràfics o audiovisuals).

AVALUACIÓ

L’avaluació del curs es mantindrà la que s’ha posat en marxa aquesta temporada i consistirà en:

En línia

    - Aprovar els treballs no presencials de cada assignatura

Presencial. Aquestes proves es realitzaran a cadascuna de les illes un cop les autoritats sanitàries permetin reprendre les activitats esportives i federatives.

    - Superar una prova escrita amb 50 preguntes amb presència de totes les assignatures.

   - Prova integrada competencial. Consistent en preparar una sessió, i executar-ne una part amb els companys com a “sparrings”. El tribunal avaluador es basarà en una rúbrica predeterminada que els alumnes coneixeran prèviament.

CARGA LECTIVA

La carga lectiva aproximada de cadascuna de les assignatures és la següent: CLICA AQUÍ

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook