728 x 90Entrevista a Álvaro Fernández, director esportiu del CD Alcázar #KDTINF2020 (06/01/2020)

img

El director esportiu del club menorquí CD Alcázar Álvaro Fernández ha acompanyat a les seleccions balears al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. És la segona vegada que ve al campionat Infantil i Cadet. Però anys enrere ha tingut l’oportunitat de formar part del cos tècnic als Campionats Minis amb Catalunya durant dos anys.

Durant el descans del partit entre l’Infantil Masculí i Canàries hem tingut l’oportunitat de parlar amb ell.

Fernández ha comentat que el format del Campionat és molt atractiu perquè al final "és portar al màxim de competició als jugadors i jugadores en una realitat diferent. A nivell de Balears té un mèrit increïble. Balears és la onzena comunitat amb població i l’Infantil masculí està jugant per quedar cinquè, el cadet masculí i les dues seleccions femenines finalitzaran entre els 10 millors. Balears té molt de mèrit.

El club menorquí té representació a tres de les seleccions balears i el director esportiu ha parlat sobre els seus jugadors i jugadores: “Els jugadors del CD Alcázar estan fent molt bon paper, el mateix per a l’entrenadora Andrea del Cadet Femení. Per a ells és una experiència competitiva diferent i que els hi suma molt. Agraïm a la Federació el tracta que els hi està donant a ells com a nosaltres perquè estan gaudint de l’experiència”.

Sobre els jugadors del CD Alcázar: "L’Adrià està tenint molt de protagonisme a l’Infantil. Està jugant molt de base i està assumint molta responsabilitat. El Biel és un jugador que físicament és un projecte de futur molt important i està jugant minuts i té la confiança de l’entrenador. A n’aquesta selecció també hi ha més representació menorquina i estem contents de Menorca tingui aquesta representació. A la cadet masculina l’Enric Huguet està fent molt bon paper a nivell de direcció i d’anotació sobretot a molt partits quan l’equip ho ha necessitat i a la cadet femenina, la Marta està fent molt bon campionat i l’Alicia està dirigint molt bé a l’equip i passa bé la pilota". 

Álvaro Fernández està gaudint del gran partit pel cinquè lloc: "L’infantil està jugant un campionat extraordinari, estan jugant molt bé. Defensivament avui estan amb una intensitat increïble, estan arribant a tot i estan creient en el que fan. Ahir van fer un partides contra Madrid i van estar a punt de donar la sorpresa. L’altre dia contra Cantàbria van estar sempre ficats. És un equip que d’intensitat i de mentalitat estan per sobre de moltes seleccions". 

Finalment, el conjunt Infantil Masculí ha guanyat el partit disputat contra Canàries per 71 a 61 i s’ha proclamat cinquè de la categoria.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook