728 x 90Presentació programa B the travel Brand Freshman (03/12/2019)

img

Gràcies a l’acord de col·laboració amb B the travel brand, la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) posa en marxa el programa “B the travel brand Freshman”, tant en categoria masculina com en categoria femenina. Es tracta d’un programa transversal de millora dels jugadors i jugadores joves amb diferents activitats al llarg de la temporada.

Aquest programa adreçat a jugadors i jugadores joves, d’edat júnior i post júnior (etapes preuniversitària i universitària) pretén crear una estructura balear atractiva i de millora per a les edats posteriors a la cadet.

Per als jugadors i jugadores júniors i de les primeres etapes de sènior no existia, fins a aquest moment, cap activitat federativa directa, més enllà de la pròpia competició. Amb l’arrencada de “B the travel brand Freshman”, es pretén col·laborar amb la formació del jugadores i jugadors també en aquestes edats.

Tradicionalment el salt de la categoria júnior a les competicions sèniors és un trànsit complicat per al jugador/a; i aquest programa neix amb la voluntat d’ajudar als esportistes de projecció a trobar estímuls de millora i competitivitat de forma transversal al llarg de la temporada.

El programa “B the travel brand Freshman” consistirà amb activitats de diferent tipologia:

- Concentracions amb un alt volum d’entrenament durant les vacances escolars i universitàries

- Sessions d’entrenament mensuals per als grups de seguiment

- Participació en torneigs i recerca de partits amistosos amb equips de perfil similar

La primera d’aquestes activitats i que inaugura el programa B the travel brand Freshman, en categoria masculina és la convocatòria de 12 jugadors per a participar al Torneig Hotels Viva, que es disputa els propers dies 6, 7 i 8 de desembre a Inca. Aquesta concentració constarà també de dues sessions d’entrenament i la convivència del grup que estarà concentrat durant la celebració del Torneig.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook