728 x 90Ja coneixem els campions que disputaran la Supercopa AON Mini (16/09/2019)

img

La Copa AON Mini finalitza amb 6 equips campions a les Illes Balears que disputaran el proper cap de setmana la Supercopa AON Mini a Llucmajor, municipi que també acollirà la Supercopa AON Infantil. Després de quatre dies intensos de competició els guanyadors d’aquest any són els següents:

A Mallorca, a la categoria Or Mini Masculí, Sant Josep Amarillo A es va proclamar campió després de guanyar al CB Andratx per 85 a 34 a una final on varen arribar després de guanyar al Ciutat d’Inca Negre A, al Molinar Bar Restaurant Es Racó d’en Juan i al CB Consell A. A la categoria Plata Mini Masculí el guanyador va ser el Joventut Llucmajor 2008 després de guanyar 60-41 a Artà.

Al grup Or Mini Femení, Dakota Alcúdia A es va imposar a la final al Bàsquet Manacor per 79 a 47 sent superiors en tot moment. A les semifinals, les guanyadores es van enfrontar al CB Colonya Pollença, mentre que el Bàsquet Manacor va superar al Sant Josep A i pel que fa al grup Plata Mini Femení, Marina Mayans CB Andratx va proclamar-se campió després de vèncer al Ciutat d’Inca per 73-23 a la final.

A Menorca, el CB Boscos A ha estat l’equip destacat de la categoria Mini Masculí. Els al·lots es van imposar a La Salle Mahón per 86 a 17. El guanyador va haver de superar Al CB Jovent (74-22), al CB Boscos B (56-6) i a la semifinal al CB Alcázar A (103-17). L’equip femení guanyador de la competició va ser el Jovent Alaior després de superar per 71 a 38 al CD Alcázar A.

I a les Pitiüses, a la categoria Mini Masculí, Sa Real A va vèncer a la final a S’Olivera A per 65-15. Sa Real A va superar la primera fase a Sa Bodega amb una destacada diferència de 50 punts (60-10) i a la segona ronda amb 40 contra el Sant Antoni (80-30). Les femenines van disputar només un partit en el qual s’enfrentaven Sa Real i Sa Bodega. L’equip femení campió de la prova va ser Sa Bodega (65-15).

A Mallorca:

Copa AON Or Mini Masculí: Sant Josep Amarillo A

Copa AON Plata Mini Masculí: Llucmajor

Copa AON Or Mini Femení: Dakota Alcúdia A

Copa AON Plata Mini Femení: Marina Mayans CB Andratx

A Menorca:

Copa AON Mini Masculí: CB Boscos A

Copa AON Mini Femení: Jovent Alaior

A Pitiüses:

Copa AON Mini Masculí: Sa Real A

Copa AON Mini Femení: Sa Bodega

Atenció: Les dues finals de la Supercopa AON Mini i les dues de la Supercopa AON Infantil es podran veure en directe al YouTube de la FBIB a través de la retransmissió de FIBWI.

Galeria de fotos de la Copa AON Mini. Clica aquí

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook