728 x 90El CBAB organitza aquest dissabte dia 31 l'stage arbitral per a preparar la temporada 19/20 (27/08/2019)

img

El Comitè balear d'àrbitres de la FBIB (CBAB) ha organitzat aquest dissabte dia 31 d'agost l'stage arbitral per a preparar la temporada 19/20. Tindrà lloc al Poliesportiu Prínceps d'Espanya.

Una jornada formativa on participaran els diferents grups d'àrbitres i anotadors de les Illes que han d'estar a Prínceps d'Espanya a les 8:15 del dematí. L'stage acaba a les 20:00 hores. Entre d'altres aspectes, es donaran a conèixer els canvis en les normatives aprovades per a la temporada 19/20 i es repassaran també algunes de les normes internes. 

Es faran els exàmens per a cada un dels grups que constarà de 25 preguntes amb un temps de 40 minuts per a contestar.

A més dels exàmens, els anotadors faran una xerrada i tutorial pràctic sobre la nova aplicació per a l'acta digital i que s'aplicarà aquesta temporada a les categories sènior balear, sub23, Júnior Interilles i els campionats de Balears. Susana Gallego impartirà aquesta classe. Ja l'horabaixa, es repassaran els aspectes de treball en equip amb Marta Seguí.

Enguany, Xavier Amorós (responsable arbitral de la FEB) realitzarà diferents classes i treballs amb els àrbitres. El dematí es farà una treball de mecànica a pista a un partit d'un combinat del CTEIB. 

L'horabaixa, a les 16:00, Amorós explicarà quin és el criteri marcat des de l'àrea arbitral i que s'ha de seguir també pels col·legiats A aquesta xerrada estan convidats tots els directors tècnis i entrenadors que vulguin per saber i entendre millor el criteri en els contactes i violacions en el joc que es marca des de la FEB. 

A les 17:00 hores es juntarà als dos grups per presentar el treball a realitzar enguany als cursos i es farà també una sessió amb els psicòlegs esportius de MENT.

Ja per acabar, com cada any, s'entregarà el Trofeo Tato als millors auxiliars de taula i diferents reconeixements per la seva dedicació al Comitè. 
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook