728 x 90Acaba el Campus Infantil Femení Trasmediterranea Talent a Binissalem (12/07/2019)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

El Campus Infantil Femení Trasmediterranea Talent ha acabat aquesta setmana després de cinc dies a Binissalem treballant en jornades de matí i horabaixa. Tomeu Verger, en representació de Trasmediterranea, va assistir a la darrera sessió que va tenir lloc dimecres dematí coincidint també amb el primer dia del Campus Infantil Masculí Trasmediterranea que va començar l'horabaixa.

La seleccionadora de la categoria Infantil Femení, Indiana Mas, ha mostrat la seva satisfacció per com han evolucionat les jugadores i sobretot "el seu nivell de concentració i intensitat dia rere dia a mesura que s'habituaven a les dinàmiques de treball i al cos tècnic".

Al llarg del campus, a les jornades del matí s'ha treballat tàctica col.lectiva per anar evolucionant en el joc i l'horabaixa, han estat estat entrenaments de tècnica individual per treballar detalls tècnics per anar ampliant els rescursos de totes i cada una de les jugadores. Per acabar el dia s'han anat realitzant diferents competicions que "ens han permès observar l'aplicació dels conceptes tàctics i tècnics treballats durant les diferents sessions", ha explicat la seleccionadora que afegeix que "el treball de la gestió de les emocions i vivències a la pista ha estat un aspecte important durant el dia a dia dels entrenaments".

Tal com ja es va fer als campus de la categoria cadet, el psicòleg esportiu Pep Toni Román, va realitzar una sessió amb les jugadores sobre els tipus d'atenció i concentració que "ha permès a les jugadores conèixer tècniques de concentració que poden ajudar en els moments de tensió".

Al marge del treball a la pista, també hi ha hagut dinàmiques i moments de cohesió de grup que han afavorit, després, la connexió en els moments de treball en pista.

En definitiva, explica Mas, "ha estat un campus molt complet en el que tots els tècnics hem gaudit del treball i l'esforç realitzat per les jugadores en el dia a dia".

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook