728 x 90Laura Reus i Airam Govea participen al XXII Clínic d'Àrbitres FEB (08/07/2019)

img

Laura Reus i Airam Borja es concentraran des d'aquest dilluns a Madrid al XXII Clínic d'Àrbitres FEB que se celebra fins dia 12 de juliol a Alcobendas. Durant aquests dies participaran juntament amb altres àrbitres d'altres CCAA de les activitats organitzades pel Comitè Tècnic Arbitral de la FEB.

Després d'una convivència de 5 dies amb altres 22 àrbitres autonòmics tornaran a casa amb l'experiència d'haver participat a ponències de conferenciants del més alt nivell, destacant anys anteriors al Sr. Costas Rigas, ex-Director Arbitral de l'Euroliga, Miguel Ángel Pérez Niz (Instructor Nacional FIBA) i Pedro Rocío (Secretari CTA FEB).

Els nostres àrbitres ja tenen experiència dins l'arbitratge FEB. Ambdós han participat a diferents Campionats d'Espanya de Clubs i SSAA. Airam va participar al Campionat d'Espanya Infantil Masculí, pitant octaus de final i na Laura va ser la designada per a pitar la gran final del Campionat d'Espanya Mini d'aquesta darrera temporada.

Des del Comitè Balear d'Arbitres els felicitam per aquesta invitació a la participació al Clínic FEB i desitjam que l'aprofitin per a millorar la seva formació com a àrbitres. Enhorabona!

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook