728 x 90Presentat el circuit Plaza 3x3 Caixabank Palma 2019 (26/06/2019)

img

Després de les edicions enguany a Ávila, Melilla, Logronyo i Pamplona, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte 29 de juny a Palma. El Moll Vell viurà una nova jornada de bàsquet gratuït al carrer.

El president de la FBIB, Juanjo Talens i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, han presentat la jornada en la seu de l'entitat bancària.

Juanjo Talens ha “agraït el suport de la FEB i CaixaBank per al desenvolupament d'aquest esdeveniment, que torna a Mallorca després de set anys, que ja ha reunit a més de 40.000 participants des de la seva creació i amb el qual també volem potenciar el 3x3 com a nova modalitat olímpica”.

Per part seva, María Cruz Rivera, ha animat a la participació en la jornada i ha destacat que “CaixaBank és una entitat compromesa amb l'esport i comparteix valors com l'esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i respecte que són conceptes associats amb els quals ens sentim identificats com a empresa”.

L'esdeveniment a Palma compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma a través de l'Institut Municipal d'Esports i Ports de Balears i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

És una activitat gratuïta

Serà a l'aparcament del moll vell de Palma, just davant d'Autoritat Portuària a un marc de luxe amb la mar i la Seu com a espectadors excepcionals.

Des de la categoria d'Iniciació fins a Sènior es poden inscriure ja els equips amb un mínim de tres jugadors o jugadores. El termini d'inscripció acaba dia 26 de juny.

Aquí vos podeu inscriure

Per qualsevol dubte vos podeu posar en contacte a plaza3x3@feb.es

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook