728 x 90El col.lectiu arbitral, en formació constant al Campionat de Balears cadet (09/05/2019)

img

El Campionat de Balears cadet disputat fa 10 dies a Menorca, va servir per conèixer quins equips de les Illes disputaran el Campionat d'Espanya de clubs. Però no tot acaba aquí. Els àrbitres illencs designats per al campionat a Menorca, Aristòtil Mercadal, Airam Borja, Martí Seguí, José Miguel Reigal, Lluís Camarena i Joan Moyá varen estar concentrats a l’hotel Sol Milanos Pingüinos durant la competició.

El president del CBAB, Esteve Portell, va ser el que va actuar com a tècnic i també va dirigir i donar indicacions per a seguir millorant en les diferents situacions de joc. 

La concentració va incloure xerrades tècniques, anàlisi dels partits, visionat de jugades i un bon grapat de consells per tal de que els àrbitres millorin les seves aptituds a la pista.

Dels sis àrbitres convocats per a arbitrar el campionat, tres d’ells actuaran als pròxims campionats d’Espanya cadet e infantil. De ben segur que la tasca realitzada els ha servit moltíssim per a seguir millorant i per a seguir fent un bon treball a les pistes de les nostres Illes. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook