728 x 90Punt final al PDTIB 18/19 (01/05/2019)

img

Dels més de 200 participants del PDTIB Transfer Class a les tres zones de Mallorca (Nord, Palma i Llevant) va poder participar el passat diumenge de la clausura 75 nins i nines de categoria mini i 50 de categoria infantil.

Una diada lúdica i divertida, on es van fer competicions de two ball (tir per parelles) i 4c4 amb equips mixtes i de diferents clubs i zones, amb uns objectius molt clars: diversió, companyerisme i aprenentatge un dels altres.

A Menorca, la sessió es va realitzar a Bintaufa, tot un luxe. Durant tot l'any s'ha treballat bot, presa de decisions i sortides. El cos tècnic s'ha mostrat molt satisfet pel treball realitzat amb una participació molt alta dels nins i nines durant tot l'any. La responsable del PDTIB a Menorca, Andrea Pons, ha agraït també la feina i implicació dels entrenadors/es que han participat al programa durant tot l'any. 

A més a més, vàrem rebre la visita del jugador de l'Hestia Menorca, Duby Okeke i de Montse Cardona, representant de la Fundació Balear de l'Esport a MenorcaA les Pitiüses, s'ha es va aprofitar la darrera sessió per seguir amb el treball de diferents situacions de bot i finalitzacions. També es va treballar la presa de decisions i l'1c1 amb bots limitats. Tir i 2c2 foren també dos dels aspectes treballats. 

Així mateix, al final de la jornada es va fer entrega d'un diploma de participació al PDTIB, així com un petit informe de les tasques assolides pels participants.

Veure fotos de la darrera sessió

Agraïr a tots els participants les ganes i il·lusió que hi han posat durant tot l'any, així com també el temps dedicat cap a ells de tots els entrenadors i entrenadores de cada una de les zones.

No ens podem oblidar del recolzament de Transfer Class, patrocinador principal del PDTIB i una gran ajuda per que aquesta activitat segueixi endavant i creixent cada any.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook