728 x 90Darreres places al Campus Bàsquet Formentera (01/05/2019)

img

La FBIB i el Club de Bàsquet Trasmapi Formentera posen en marxa enguany el Campus Bàsquet Formentera coordinat per Richi Serrés. L'objectiu és promocionar i difondre la pràctica del bàsquet a l'illa. El Campus es realitzarà del 25 al 29 de juny a les instal·lacions del Pavelló Antoni Blanc i a l’alberg de Sant Francesc (Govern Balear).

Està orientat a jugadors i jugadores especialment de Formentera (categories Premini, Mini i Infantil) així com jugadors i jugadores de categoria Mini i Infantil (2005-2008) d’Eivissa i Mallorca.

PREUS

Per a jugadors i jugadores d’Eivissa el preu d’inscripció és de 240 € TOT INCLÒS (desplaçaments, allotjament, menjades, tecnificacions, competicions, camiseta...) en dos terminis.

Per a jugadors i jugadores de Mallorca el preu d’inscripció és de 290 € TOT INCLÒS (desplaçaments, allotjament, menjades, tecnificacions, competicions, camiseta...) en dos terminis.

Jugadors i jugadores de Formentera preus especials! (Reserva Club).

Les famílies nombroses tenen un 10% de descompte.

INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES!!!

El termini d'inscripció és del 10 de maig al 10 de juny. En cas de fer el pagament fraccionat, el primer s'haurà de fer entre el 10 i el 25 de maig. El segon, entre el 25 de maig i el 10 de juny.

Vos podeu inscriure aquí

El pagament s'ha de fer amb una transferència bancaria a ES90 2038 3276 8660 0021 2107.

Una vegada fet qualsevol pagament, s'haurà d'enviar justificant a comite.tecnico@fbib-basket.com

DESCOMPTES

Els participants del PDTIB (Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears) tindran un 10% de descompte. Els germans i germanes que participin tindran un 10% de descompte cada un.

Les famílies nombroses tenen un 10% de descompte.

RICHI SERRÉS

Ell es defineix com a inspirador d’èxit alien. Format en Ciències en Activitat Física i Cinesiologia per la Universitat de Barcelona i Doctorat en Psicologia en Aprenentatge Humà per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha treballat com a suport al departament d’arbitratge de l’ACB. Ha participat com a seleccionador en diferents categories de formació per la Federació Catalana de Basquetbol. Actualment és formador de la Federació Catalana de Basquetbol. Actualment treballa de Coaching Esportiu per a diferents Federacions Esportives i Clubs professionals, així com per a Esportistes d’elit.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook