728 x 90Representació arbitral balear als Campionats d'Espanya Infantil i Cadet (26/04/2019)

img

L’arbitratge balear segueix d'enhorabona! Després de la bona actuació de Laura Reus i Susana Gallego al Campionat d'Espanya Mini, tres àrbitres de les Illes han estat designats per participar als Campionat d'Espanya de clubs de la categoria cadet i infantil. Martí Seguí (cadet femení), Josemi Reigal (infantil femení) i Airam Borja (infantil masculí) són la representació balear i dirigiran com a mínim tres partits a cada un dels campionats on han estat designats i on, com cada any, els millors equips de la categoria a nivell estatal es disputaran conseguir ser el millor club de tota Espanya.

Sense cap dubte, aquest nomenament és senyal de la bona salut que té el Comitè Balear d'Àrbitres que amb la feina que s’està realitzant, s'està aconseguint que els àrbitres balears vagin sumant èxits i experiències que no fan res més que sumar i millorar la qualitat del col·lectiu.

Aquestes tres designacions, com dèiem, se sumen al fet de que al Campionat d'Espanya Mini de Seleccions Autonòmiques, Laura Reus va ser designada per arbitrar la final masculina de categoria Especial i Susana Gallego per dirigir el partit pel 3er. i 4t. lloc també de la categoria Especial masculina. 
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook