728 x 90Primera jornada complicada al Campionat d'Espanya Mini (13/04/2019)

img

Dura primera jornada de les seleccions balears mini al Campionat d'Espanya. Quatre partits i quatre derrotes tot i que les sensacions que han quedat, sobretot, l'horabaixa han estat bones. Aquí vos deixam un petit resum de cada un dels partits i també podeu veure les fotos de la FEB d'aquesta primera jornada. Aquest diumenge, només un partit. Será a les 19:30, la selecció femenina contra Aragó. 

SELECCIÓ FEMENINA

ILLES BALEARS 25 - 76 COMUNITAT VALENCIANA

Partit molt espès de Balears on les jugadores no han trobat oportunitats clares per anotar en cap període. S'han perdut moltes pilotes a primera línia. Ha estat molt difícil córrer el contraatac ja que les illenques no han dominat el rebot en cap moment. A més a més, en defensa, han faltat ganes i actitud en tot el partit. No hi ha hagt balanç defensiu i les valencianes han superat al seu rival a l'1x1 e manera molt fàcil. 

ILLES BALEARS 81 - 91 CANÀRIES

Partit molt diferent al que s'ha disputat el dematí contra Comunitat Valenciana. Als dos primers períodes, Balears ha sortit sense concentració en defensa i el seu rival amb molta verticalitat cap a cistella. Han arribat a agafar una diferència de 20 punts. Però a partir del tercer període, les nines balears s'han posat a fer feina de valent amb una capacitat de treball i sacrifici impressionant: molt consistents a la pressió i en defensa estàtica i molt encertades en atac. Poc a poc s'ha anat retallant la diferència fins el quatre punts. Gran esforç de tot l'equip fins el final del partit.

SELECCIÓ MASCULINA

ILLES BALEARS 59 - 110 CATALUNYA

Partit condicionat pels dos primers períodes on els jugadors balears no han estat encertats amb atac i això ha generat moltes dificultats al rebot davant un equip més físic. Aquest fet ha provocat que agafessin una avantatge de 30 punts. A partir d'aquí,Balears ha competit la resta de períodes i, aquesta vegada sí, am molt més d'encert en atac i tancant molt millor el rebot. Això ens ha permès correr i trobar millors situacions i avantatges. A falta de minut i mig, Catalunya ha tancat marcador. El partit ha acabat amb bones sensacions. 

ILLES BALEARS 74 - 90 COMUNITAT VALENCIANA

Partit bastant complert dels balears contra Comunitat Valenciana que, per petits detalls, ha anat agafant avantatge al marcador. El cansament del primer partit contra Catalunya i la falta d'encert en el tir exterior han dificultat el treball tant en defensa com en atac. A més a més, el rival no havia jugat el dematí i, això, sempre és un hàndicap. Tot i així, les nins han estat de 10 en quant actitud i compromís durant tot el partit. Ara toca pensar en els partits de dilluns. 

Veure fotos de la primera jornada

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook