728 x 90Convocatòria Generació Rookie AXA Mallorca Infantil Femení i Cadet Masculí (30/03/2019)

img

Un combinat Generació Rookie AXA Mallorca Infantil Femení es tornarà a reunir el proper diumenge dia 7 d'abril a Artà. A les 11 del dematí es disputarà un partit contra la selecció balear mini femenina que estirà concentrada preparant el Campionat d'Espanya. 

Si alguna de les nines convocades no pot assistir haurà d'avisar per mail a comite.tecnico@fbib-basket.com

Aquesta nova convocatòria és una nova sessió de control per mantenir el contacte amb les jugadores d'aquesta generació i fer el seguiment necessari. 

GENERACIÓ ROOKIE AXA MALLORCA CADET MASCULÍ

Nova sessió de control i seguiment del combinat cadet masculí Generació Rookie AXA Mallorca. Aquest proper divendres dia 5 a les 20:30 es farà una sessió d'entrenament a Santa Mònica.

És una nova sessió de treball amb els jugadors d'aquesta generació. A final de mes, un grup de 12 jugadors i 12 jugadores disputaran a més a més a Inca un torneig del 25 al 27 d'abril. 

PROGRAMA GENERACIÓ ROOKIE AXA 

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Aquí teniu la convocatòria

Convocatòria Generació Rookie AXA Infantil Femení Mallorca [672 KB] [Descarregar]


Convocatòria Generació Rookie AXA Mallorca Cadet Masculí [492 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook