728 x 90Dos combinats de Generació Rookie AXA Mallorca jugaran contra les preseleccions mini (26/02/2019)

img

Dos combinats de la Generació Rookie AXA Infantil Mallorca participaran aquest cap de setmana a la concentració a Palma (Molinar) i Esporles de les preseleccions balears mini que segueixen preparant el Campionat d'Espanya que es disputarà a San Fernando el mes d'abril.

El combinat Generació Rookie AXA Femení disputarà el seu partit a Esporles a les 10:00 del dematí contra la preselecció mini femenina. Per la seva banda, el combinat masculí jugarà a les 12:30 també a Esporles contra la preselecció mini masculina.

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Aquí teniu la convocatòria de la Generació Rookie AXA Mallorca 

Convocatòria Generació Rookie AXA Mallorca Infantil [313 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook