728 x 90Alfonso Piña - Agencia de Seguros manté el seu suport al bàsquet formatiu (05/02/2019)

img

L'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" manté el seu suport i la seva aposta pel bàsquet de formació a les Illes. El president de la FBIB, Juanjo Talens, i Alfonso Piña, agent general d'AXA, han signat la renovació del conveni de patrocini del programa Generació Rookie AXA

És un programa de seguiment anual i de formació per part de la Federació amb l'objectiu de proporcionar als jugadors de primer any, entrenadors, recursos, sessions de treball i fins i tot, la participació a tornejos. Amb la posada en marxa del programa fa dues temporades es cerca afavorir la millora esportiva dels jugadors/es durant 12 mesos i duplicar el temps d'interacció entre jugadors/es dels clubs de les Illes ja que es tracta d'un programa anual. 

A més a més, durant aquesta temporada s'ha augmentat el temps de treball en àmbits no esportius com tallers de nutrició, psicologia esportiva o prevenció de lesions

Just després de la signatura, Alfonso Piña, ha mostrat la seva satisfacció per mantenir el seu suport cap al bàsquet balear i a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears amb el programa Generació Rookie. "Personalment consider fonamental el treball important que es fa a l'esport base" ha dit Piña que, a més a més, ha afegit que "sempre he estat vinculat al món del bàsquet. Primer com a jugador i després com entrenador i es per això que és una satisfacció contribuir amb el desenvolupament del programa Generació Rookie". 

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a Alfonso Piña la seva aposta pel treball de la Federació un any més i ha mostrat la seva satisfacció pel fet de que entitats com "Alfonso Piña Agencia de Seguros" doni suport a la tasca desenvolupada per la FBIB. 

Com a mínim, s'està realitzant una sessió trimestral per categoria amb possibilitat de participar a tornejos locals i en partits amistosos contra les seleccions balears durant la seva preparació del respectiu campionat d'Espanya. 

TROBADES PREINFANTILS AXA

Enguany s'ha posat en marxa una nova competició dirigida als nins i nines de la categoria infantil de primer any. Són dues convocatòries a totes les Illes. La primera va tenir lloc el passat mes de desembre i la pròxima serà durant el mes de juny. 

ESDEVENIMENTS

9 de setembre 2018 - Sessió de control mini i infantil

14 d'octubre 2018 - Partits combinats rookies

8 de desembre 2018 - 2 partits combinats cadet femení i 1 del cadet masculí

24 de febrer 2019 - Sessió de control mini i infantil

16 de juny 2019 - Sessió de control mini, infantil i cadet. 

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook