728 x 90Nova convocatòria de la Generació Rookie AXA 2004 Mallorca Femení (19/12/2018)

img

El combinat Generació Rookie AXA 2004 Mallorca Femení es tornarà a concentrar la darrera setmana de desembre. Són dos grups que disputaran un partit cada un contra la selecció balear infantil durant la concentració per preparar el Campionat d'Espanya de Huelva. 

Aquesta actuació permetrà al cos tècnic de la FBIB seguir fent un major seguiment de la generació 2004, a la vegada que s'ajuda a les seleccions balears a preparar el Campionat d'Espanya. 

Generació Rookie AXA
 és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Convocatòria Generació Rookie AXA Cadet 2004 Mallorca Femení [389 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook