728 x 90II Congrés de Directors Esportius amb Richi Serrés (23/09/2018)

img

La FBIB mitjançant la Direcció Esportiva i el Comitè d'entrenadors de le Illes Balears manté el seu conpromís d'oferir una eina de millora, creixement i fins i tot d'auto-crítica en el funcionament del “pilot” d'un club, així com el que podria ser com el seu “taller”, és a dir la pròpia FBIB.

D'aquí que vos presentam la segona edició del Congrés adreçat a Directors Esportius, Coordinadors, etc… Enguany la novetat és que podran assistir fins a dos participants per club per ajudar a expandir molt millor els continguts a tractar. 

La tasca del Director, Coordinador i/o Responsable d'un club en molts de casos és molt semblant ja sigui per gestionar o “pilotar” un “Ferrari” de més quantitat de llicències o un club de menys llicències. Sigui la que sigui la realitat de cada club, els problemes i les dificultats coincideixen i una gran part són les mateixes per a tots. Per això és important l'anàlisi i l'intercanvi d'experiències per ajudar a orientar la resolució de problemes.

OBJECTIUS

- Intercanviar els fulls de ruta dels diferents responsables dels clubs.

- Reflexionar sobre els temes clau en la gestió esportiva d'un club.

- Donar eines per millorar els projectes esportius i educatius dels clubs.

- Orientar als responsables dels clubs envers la resolució de diferents problemàtiques existents a l'àmbit dels entrenadors, famílies dels esportistes, Federació….

METODOLOGIA .

S`ha seleccionat una metodologia activa, participativa i pràctica pels assistents. Per una banda els inscrits hauran d'avançar la selecció de 10 preguntes que faran arribar a l'organització abans del Congrés com a punt de partida per identificar els interessos dels participants. Per altra banda comptarem en el Congrès amb un formador i coaching experte i especialitzat en aquest contingut: Richi Serrés. Dinamitzarà la participació dels assistents, així com transmetrà i aportarà els seus coneixements i experiència obtinguda dins la seva dilatada trajectòria profesional.

FORMADOR

Richi Serrés és Entrenador Superior, professor de Bàsquet en INEFC durant 14 anys, també té una dilatada experiència com a entrenador i Director Tècnic d´Escoles i clubs de diferents nivells esportius, actualment és col.laborador i Formador de la Federació Catalana de Bàsquet. A més lidera projectes empresarials i acompanya processos d'alt rendiment esportiu de moltes altres modalitats esportives.

PROGRAMACIÓ

            09:00h - 09:15h Acreditació i entrega de material

            09:15h - 10:15h Ponència marc: “Descobrint el rol del Director Esportiu”

            10:15h - 11:00h Grups de discussió (I)

            11:00h - 11:30h Descans i “ Piscolabis”

            11:30h - 12:15h Grups de discussió (II)

            12:15h - 13:00h Conclusions finals

            13:00h - 13:30h Actualització Reglament. Comité d'Àrbites FBIB

            13:30h - 14:00h Presentació PDTIB FBIB 2018-19.

            14:00h - 14:10h Tancament jornada. Comitè d'Entrenadors FBIB

            14:10h - 15:30h Dinar per a tots els assistents

LLOC:  Museu del Calçat d`Inca. Adreça: Avinguda del General Luque, 223

INSCRIPCIÓ: Gratuïta (dinar inclòs)  Del 23 de setembre  al 2 d'octubre de 2018

La inscripció es realitzarà a la Pàgina Web de la FBIB. (Els participants hauran de seleccionar les preguntes d'interès de cada Club (10 per club). Hi haurà un màxim de dues plaçes per a club.

PROPOSTES DE TEMES A TRACTAR AL CONGRÉS
(Heu de triar 10 al formulari d'inscripció)


Formulari d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook