728 x 90Concentració de la Generació Rookie AXA Mini i Infantil a Mallorca (05/09/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha convocat per aquest diumenge dia 9 de setembre una nova concentració del programa de Generació Rookie AXA Mini i Infantil a Mallorca. És la primera activitat de seguiment d'aquesta temporada amb les generacions de 2008 i 2006 que es combinen amb les activitats ja realitzades durant el mes de juliol amb els jugadors i jugadores de 2004.

La jornada es farà a Esporles amb aquests horaris:

- Mini Masculí i Mini Femení (2008): 10:00 - 12:00

- Infantil Masculí i Infantil Femení (2006): 16:30 - 18:30

Els membres del cos tècnic de les diferents seleccions estaran presents a les sessions com és el cas de Toni Martorell, Xavi Sastre, Marc Estelrich i Vir Ferreiro.

L’objectiu és seguir recollint informació del màxim nombre de jugadors possibles i sumar en la seva formació. Aquestes activitats, combinades amb altres com PDTIB, Campus, Illes de Bàsquet... permeten a l’àrea esportiva de la FBIB tenir un major coneixement global de les generacions i particular dels jugadors.

Aquí vos deixam la convocatòria de Mini i Infantil

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 


Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook