728 x 90Jordi Capó, nou Director Esportiu de la FBIB (11/07/2018)

img

L’entrenador menorquí, Jordi Capó, és el nou Director Esportiu de la FBIB. El ciutadellenc assumeix aquesta responsabilitat: “amb moltes ganes de fer feina i continuar amb la tasca impulsada pel fins ara responsable esportiu de la FBIB, Juanan Serra”.

Capó ha agraït al president de la FBIB, Juanjo Talens, i al seu antecessor en el càrrec, Juanan Serra, la confiança dipositada en la seva persona per assumir aquesta feina. “És una responsabilitat i un orgull que assumeixo amb molta força i il·lusió i amb el màxim respecte cap al càrrec”.

“La meva intenció és donar continuïtat a la feina feta fins ara a la FBIB i vinc a sumar tot el que pugui, sempre en clau “balear”. Crec que podré aportar el que necessita aquest càrrec en aquest moment: disponibilitat de temps, volum de feina i predisposició. Davant la proposta de la junta directiva de la FBIB, per responsabilitat i per estima a l’esport que tant m’ha donat un no puc deixar d’acceptar-la.”

Capó ha estat durant les darreres temporades el Director Esportiu del CB Ciutadella. A més a més ha format part del cos tècnic de diferents seleccions balears: Infantil Femení (2016), Infantil Masculí (2017) i Mini Masculí (2018); i com a entrenador del combinat mini masculí menorquí que va participar al passat torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet 2018.

A més ha participat activament en el Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB) des de la seva posada en marxa la passada temporada. Recentment ha participat com a coordinador del Trainer Day, impulsat per la FBIB.

Capó és entrenador amb la titulació superior, diplomat en Magisteri d’Educació Física, Màster en Activitat Motriu i Educació, i Màster en Nutrició i Salut.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook