728 x 90Nova concentració de la Generació Rookie AXA Cadet (01/07/2018)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha convocat els dies 21 i 22 de juliol una nova concentració de la "Generació Rookie AXA Cadet". Serà a Pollença on 40 nins i nines de una vintena de clubs de totes les Illes treballaran amb els tècnics de la FBIB.

Són 4 sessions de seguiment i desenvolupament de conceptes. Els jugadors i les jugadores dinaran plegats i dormiran en règim d’intercanvi. Pròximament es donarà a conèixer el pla de viatge dels jugadors i jugadores de Menorca i Pitiüses.

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

Convocatòria Generació Rookie AXA Cadet [60 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook