728 x 90Pastor Office Solutions patrocinarà la cloenda d'Iniciació (09/05/2018)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Pastor Office Solutions és el patrocinador de la Cloenda d'Iniciació que es celebrarà aquest dissabte dia 12 de maig al Pavelló Toni Servera (S'Arenal) amb la participació de més de 170 nins i nines. 

Les activitats començaran a les 10:00 i finalitzaran a les 12:00. Es faran partits, jocs, activitats paral.leles i s'entregaran camisetes a tots els nins i nines. Hauran d'estar a les 9:30 al pavelló.

El gerent Diego Pastor i el president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat el conveni de patrocini que dóna continuitat la col.laboració de Pastor Office Solutions amb la Federació ja que l'estiu passat va patrocinar el campus de promoció premini "+ K Bàsquet" que es va disputar a Binissalem.

Póster Pastor Trobada Iniciació

PASTOR OFFICE SOLUTIONS

Des de 1979 Pastor Office Solutions ofereix a les empreses respostes eficients i personalitzades en la gestió operativa del dia a dia del client. Els seus serveis d'última generació en tres grans àmbits, com són la impressió professional, solucions IT i visual communications, aporten durant gairebé quatre dècades, la tranquil·litat que precisen els negocis per poder-se centrar únicament a rendibilitzar la seva activitat.

Per a l'assessorament, instal·lació i manteniment d'equips d'impressió professional i gestió documental són únic corporate partner de Ricoh a Mallorca. La companyia Ricoh és el referent mundial en el sector i compta amb la tecnologia més avançada del mercat que marca tendència a l'hora d'oferir les solucions d'impressió més eficients per a l'empresa.

Pastor Office Solutions s'encarrega de la venda, gestió i manteniment d'equips d'impressió i informàtics, sistemes de seguretat, comunicacions i sistemes de visualització.

Teniu més informació a la pàgina web: https://www.pastor-tec.com/
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook