728 x 90El Consell d'Eivissa concedeix una subvenció a la FBIB (23/03/2018)

img

El Consell d'Eivissa ha concedit a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears una subvenció que des de la FBIB s'ha destinat a la implementació d'un Programa de Seguiment Esportiu de Bàsquet amb l'objectiu de millorar el nivell tècnic dels jugadors i jugadores de bàsquet a Eivissa a una fase de formació. De fet, aquest primer anàlisi ha permès detectar els jugadors i jugadores que tenen més oportunitats, condicions i possibilitats d'accedir a programes d'alt rendiment.

Les activitats realitzades amb aquesta partida han estat bàsicament 3:

- Realitzar una prospecció de les competicions, plantilles de jugadors i jugadores i tècnics de tots els clubs d'Eivissa. Hi ha un gran nombre de coordinacions i contactes amb responsables de clubs i responsables de municipis de l'àrea d'Esports. Per això, es contracta a Àlex Coll (Entrenador Superior de Bàsquet) per encarregar-se d'aquesta tasca des de gener a maig de 2017 i aconseguir esbrinar quin gènere és més prioritari a l'hora d'aconseguir l'objectiu general, així com la categoria més adient per a treballar en el futur Programa. Hi ha l'ajuda administrativa d'una persona contractada també per la FBIB durant el mateix període que ha recolçat el treball amb les convocatòries, formalitzant reunions i trobades amb diferents responsables i inscripcions dels cursos. Aquest tècnic és Xicu Planells.

- Organitzar un curs de formació de nivell d'Iniciació per a entrenadors i entrenadores per així identificar i detectar futurs col.laboradors en el Programa de Seguiment Esportiu de Bàsquet (PSE). L'organització, planificació, programació i coordinació d'aquest curs també va anar a càrrec d'Àlex Coll.

- La darrera actuació va consistir en incloure als 14 seleccionats (nins i nines) del Programa de Seguiment Esportiu ja planificat a un campus realitzat a Mallorca durant el mes de juliol de 2017. La FBIB es va fer càrrec de totes les despeses de la mobilitat dels participants (bitllets d'avió i trasllats).

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook