728 x 90Generació Rookie AXA 2005 Mallorca disputa dos partits contra les seleccions balears mini (05/03/2018)

  • img
  • img
  • img
  • img

Els grups de 'Generació Rookie AXA Mallorca 2005' tant masculí com femení han disputat aquest passat pont de les Illes dos partits amistosos contra les seleccions balears mini que han servit a cada un dels responsables de les generacions, Marc Estelrich (Femení) i Víctor Alcolea (Masculí), per veure l'evolució de cada un dels jugadors i/o jugadores

Ja fa dues setmanes les dues generacions varen realitzar també una sessió de feina que s'ha complementat aquest cap de setmana passat amb els dos partits. 

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook