728 x 90Nova sessió de feina de la 'Generació Rookie AXA 2005 Mallorca' (21/02/2018)

img

Aquest diumenge dematí arriba una nova jornada de feina del programa "Generació Rookie AXA". En aquest cas es tracta de les categories infantils de l'any 2005 de Mallorca

El grup femení treballarà en dues sessions a Esporles amb la direcció de l'entrenador responsable d'aquesta generació: Marc Estelrich. Un grup entrenarà des de les 10:00 a les 11:30 i el segon grup de 11:30 a 13:00 hores.

Per la seva banda, el grup masculí entrenarà a Llucmajor de 12:00 a 13:30 sota la direcció del responsable tècnic de la generació, Víctor Alcolea.

"Generació Rookie AXA" és un programa de seguiment i participació de jugadores i jugadors de primer any de les categories mini, infantil i cadet amb l'objectiu de fer un control trimestral a cada una de les illes a on els seleccionadors/es encarregats faran un entrenament per poder veure l'evolució de cada un dels jugadors i/o jugadores. És un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada.

El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook