728 x 90Bones sensacions de Generació Rookie AXA Cadet Masculí a Esplugues (08/01/2018)

img

La selecció balear cadet masculina Generació Rookie AXA ha participat aquesta darrera setmana al Torneig Internacional d'Espluges on s'ha enfrontat a equips com el FC Barcelona o Valencia Basket. Ha estat una molt bona experiència que ha servit als jugadors de primer any per poder continuar amb la feina del programa Generació Rookie AXA iniciada fa uns mesos en diferents categories. Com deim, ha estat una bona experiència amb una impecable organització. El tracte rebut ha estat exquisit i no queda més que donar les gràcies als responsables del torneig

Durant la fase de grups, el primer partit va ser contra Valencia Basket i es va perdre 55-71 fent un partit molt seriós i lluitat en tot moment. El segon ens va enfrontar a Manresa. Es va pagar una primera part no molt bona i es va afegir el cansanci pel partit del dematí. Tot i això es va seguir lluitan i es va guanyar la segona part. Al darrer partit de la fase de grups ens esperava el Barça. El resum de l'encontra és: un 17-1 inicial, bona reacció i al descans 43-30 però un mal inici del 3 quart ens va deixar sense opcions.

El darrer partit va ser contra els amfitrions. El primer quart va ser de molt de respecte entre els dos equips que fins aquell moment no coneixien la victòria. Ja al segon quart, vàrem agafar diferència al marcador i arribàrem al descans sis punts per damunt del rival. Un bon inici de la segona part, amb una bona defensa i sortida al contraatac possibilitaren que agafassim 15 d'avantatge. Des d'aquell moment vàrem tenir entre 20 i 30 punts de diferència. 

A més de la competició per equips, es va orgnanitzar també un concurs de triples. Per part de les Illes, Toni Verdera i Joan Garí, varen ser els representants. Toni Verdera va arribar fins a quarts de final. El cos tècnic, format per Matíes Cerdà, Joan Mercant i Llorenç Mestre ha fet una valoració molt positiva del Torneig i han mostrat la seva satisfacció per la resposta i entrega dels nins i les seves ganes d'aprendre i competir. 

Aprofitam per recordar que Generació Rookie AXA és un projecte que comptarà amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook