728 x 90Tot preparat pel debut de Generació Rookie AXA Cadet Masculí a Esplugues (31/12/2017)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

La selecció Generació Rookie AXA Cadet Masculina ha posat punt final a la seva concentració que ha servit per preparar la seva participació al XIX Torneig de Internacional de Bàsquet "Ciutat d'Esplugues" que es disputarà del 2 al 5 de gener.

Han estat tres dies d'entrenament en sessió de dematí i horabaixa per preparar aquesta cita sota les ordres del cos tècnic format per Maties Cerdà, Joan Mercant i Llorenç Mestre

Els jugadors, amb representació de totes les Illes, disputarà un torneig de prestigi i internacional amb combinats de categoria. La selecció balear jugarà al Grup A contra FC Barcelona Lassa, Catalana Occidente Manresa i València Bàsquet. Al Grup B competiran KK Petrovgrad (Sèrbia), CB Nou Esplugues, Divina Seguros Joventut Badalona i Stella Azurra (Roma).

Els horaris dels partits de la selecció balear són:

Dimecres 3 de gener - 10:00

llles Balears - València Bàsquet

Dimecres 3 de gener - 16:00

Illes Balears - Catalana Occidente Manresa

Dijous 4 de gener - 10:45

FC Barcelona Lassa - Illes Balears

Aquí vos deixam el calendari oficial amb tots els partits.

El primer i segon classificat de cada grup es classificarà per disputar les semifinals. Els tercers lluitaran pel 5è i 6è lloc i els quarts per la 7ena i 8ena posició. 

Aquí podeu consultar el dossier oficial del torneig.

Aprofitam per recordar que Generació Rookie AXA és un projecte que comptarà amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook