728 x 90Els combinats mini Generació Rookie AXA (Mallorca) disputaran el Torneig de Nadal d'Esporles (26/12/2017)

img

Els combinats mallorquins mini Generació Rookie AXA (masculí i femení) participaran des d'aquest dimecres i fins divendres al tradicional Torneig de Nadal organitzat per l'Esporles BC. És un combinat de nins i nines de la generació del 2007 després de la sessió que es va convocar a Llucmajor fa unes setmanes. D'aquell grup de nins i nines s'ha fet una selecció que serà la que competirà a aquest torneig. 

L'equip masculí, dirigit per Juanma Bernabé, jugarà la fase de grups contra La Salle B, Santa Mònica i Cide. Per la seva banda, el grup femení, dirigit per Indiana Mas, competirà en la primera fase contra La Salle B i Montuïri.

Aquí teniu tota la informació del Torneig de Nadal Serra de Tramuntana

Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a nins i nines de cada una de les categories i illes.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook