728 x 90Nova sessió de Generació Rookie AXA Mini (Mallorca) (15/12/2017)

img

Un centenar de nins i nines de la categoria Minibàsquet han iniciat la seva participació al programa Generació Rookie Axa aquest cap de setmana passat a Llucmajor. Va ser una primera sessió de feina amb la presència de nins i nines de gairebé tots els clubs de Mallorca. 

Amb la presència del cos tècnic de cada una de les seleccions (masculina i femenina) es va aprofitar per conèixer els jugadors i jugadores de primer any de la categoria i poder fer un seguiment a les pròximes sessions. Generació Rookie AXA és un projecte que compta amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a nins i nines de cada una de les categories i illes.

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook