728 x 90Presentació del programa 'Generació Rookie AXA' (18/10/2017)

  • img
  • img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posa en marxa enguany un programa de seguiment i participació de jugadores i jugadors de primer any de les categories mini, infantil i cadet amb l'objectiu de fer un control trimestral a cada una de les illes a on els seleccionadors/es encarregats faran un entrenament per poder veure l'evolució de cada un dels jugadors i/o jugadores. 

És un projecte que comptarà amb el patrocini de l'agència d'assegurances "Alfonso Piña Agencia de Seguros" i que a més de les sessions d'entrenament inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. El programa consta de 54 sessions en total amb la participació a 6 tornejos. Va dirigit a 20 nins i nines a cada una de les categories i illes el que suposa que un total de 360 nins i nines passaran per aquest programa.

Avui dematí, el president de la Federació, Juanjo Talens i Alfonso Piña han fet la presentació del programa i han signat el conveni de col.laboració entre ambdues entitats. El president de la FBIB ha mostrat la seva satisfacció per la confiança depositada per "Alfonso Piña Agencia de Seguros" en aquest programa de seleccions de 1er any que "cerca donar continuïtat a la feina que es fa des de la direcció esportiva de la FBIB amb les difernets generacions". 

Per la seva banda, Alfonso Piña, agent general d'AXA, ha explicat que "com a persona vinculada al bàsquet primer com a jugador, després com a entrenador i ara a més a més com a pare de jugador, és tot un plaer col.laborar amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i a més amb un programa molt interessant per 3 motius: serveix com un incentiu pels nins i nines de primera generació ja que es fa el seguiment per part de la direcció esportiva de la FBIB, és una bona iniciativa per continuar oferint una bona formació als i a les joves que han estat seleccionats i, personalment, genera molta confiancça conèixer la gent que hi ha darrera".

Piña és una persona vinculada al bàsquet "des de sempre" ja que ha duu més de 25 anys entrenant a diferents escoles i clubs de Mallorca com per exemple Cide, Madre Alberta o Sant Josep. Es per això, diu, que "no hi ha millor esport per fer una inversió a través d'AXA que el bàsquet"

El responsable d' "Alfonso Piña Agencia de Seguros" ha explicat també que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Alfonso Piña ha mostrat la seva convicció de que "el vincle d'AXA amb el bàsquet de les Illes no ha fet més que donar una primera passa i l'objectiu és donar-li continuïtat". Per acabar, ha tingut també unes paraules dirigides al president de la FBIB, Juanjo Talens i el seu equip de feina del que ha dit que "la confiança que té en la seva persona ha estat important a l'hora de tancar aquest conveni ja que fa anys que ens coneixem i tinc coneixement de la seva capacitat, serietat i vàlua".

 

 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook