728 x 90Experiències U12 i U13 amb la selecció espanyola (03/08/2017)

img

5 jugadores, 2 jugadors i un tècnic participen aquests dies a la concentració d'aquest estiu dels combinats U12 i U13.

Les generacions del 2004 i 2005 no entraran en competició oficial fins d'aquí tres estius, però ja tenen una de les seves primeres experiències en concentracions de seleccions aquest mes d'agost. Del 31 de juliol al 4 d'agost 60 jugadors i altres 60 jugadores tenen cinc dies d'intensos entrenaments on es van posant els fonaments d'aquestes generacions.

En categoria masculina, la seu és la localitat val·lisoletana d'Íscar, un nom lligat des de fa anys a la formació gràcies al seu Torneig Internacional de desembre. El responsable tècnic del grup és l'extremeny José María Panadero, acompanyat del director tècnic de la FBIB, Juanan Serra (responsable del grup U13), Paco Pino i Miguel Delgado. 30 jugadors U13 i altres 30 de categoria U12 en el seu primer gran esdeveniment després del Campionat d'Espanya Mini. 

Els convocats als combinats masculins són:


Rubén Vicente (CB Consell - Santa Maria)

Marc Colom (CB Consell - Santa Maria)

Convocatòria completa U12 i U13 Masculina

En categoria femenina, els 60 nous talents es concentren en la localitat manxega d'Almagro. La generació del 2004 té com a responsable a Elena Lahoz, acompanyada d'Ana Rodríguez, David Gallego i Lucas Fernández. Mentre que els petits de la generació del 2005 estan dirigits per Eneko Lobato, Marina Ferragut, Luis Macía i Eugenio Alcaraz.

Les convocades balears són:

Carmen Rigo (Imprenta Bahía)

Francisca Massanet (Zona 5)

Jenifer Ballester (Zona 5)

Alicia Puerta (La Salle Mahón)

Laia Palà (La Salle Palma)


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook