728 x 90150 nins i nines gaudeixen del 3x3 Trasmediterranea (Fotos) (04/07/2017)

img

Més de 450 persones gaudiren el passat cap de setmana de la primera competició de bàsquet a la coberta d'un vaixell. 150 nins i nines de categoria mini i infantil varen competir al primer 3x3 Trasmediterranea que es va disputar mentre el ferri feia el trajecte Palma - Maó - Palma.

Durant l'anada, es varen disputar les fases finals entre els equips de Mallorca. Partits molt igualats a les dues categories on es varen viure moments de molta emoció i intensitat entre tots els participants. Una vegada que el ferri Tenacia va arribar a Maó, els equips menorquins varen entrar en competició i més tard disputaren les finals contra els equips de Mallorca. 

Els equips guanyadors a cada categoria foren:

Mini Masculí: Triasport

Mini Femení: Andratx

Infantil Masculí: Panathimancos

Infantil Femení: PTIB2

Una vegada va acabar la competició al Port de Maó, es va disputar, ja durant el trajecte de tornada, una competició de tir on també participaren els nins i nines convidats a través del PDTIB de Mallorca.

En definitiva va ser una gran jornada de bàsquet i convivència entre els 150 nins i nines. Des de la FBIB ja s'està fent feina per aconseguir que es pugui organitzar també amb la participació dels nins i nines de les Pitiüses.

Aquí vos deixam les fotos del 3x3 Trasmediterranea

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook