728 x 90



Obert el termini d'inscripció a la 3x3 FBIB League (09/05/2017)

img

Des d'aquest dimecres i fins dimecres 31 de maig està obert el termini per inscriure's a la 3x3 FBIB League. Aquesta nova competició s'estrena aquesta temporada i consta d'una primera fase de lliga que tindrà lloc els dies 4, 11 i 18 de juny i per una fase final que es durà a terme el 25 de juny

La 3x3 FBIB League està composada per 3 categories: cadet, júnior i sénior sub-25 i cada una tindrà la seva propia seu. La cadet es disputarà al pavelló de Llucmajor, la júnior al Pla de na Tesa i la sènior a Inca, mentre que la fase final de totes les categories es disputarà al Pavelló de Galatzó (Calvià). Tots els partits es disputaran l'horabaixa

En el cas de la competició cadet, que es disputa a Llucmajor, la tercera jornada de la competició és probable que es disputi divendres dia 16 de juny horabaixa.

Els jugadors i les jugadores que participin a la competició s'han d'inscriure al formulari que es facilita a aquesta pàgina i han de tenir fitxa federada amb el club que ha competit aquesta temporada per poder realitzar la inscripció. És obligatori que tots els components siguin del mateix club

Es tracta d'un nou model de competició que aportarà nous estímuls als jugadors i jugadores amb un format novedós i diferent que permet seguir competint i disfrutant del bàsquet una vegada finalitzada la competició tradicional.

El preu per cada equip és de 80 euros i es participarà a les tres jornades de la fase regular de la competició i, en funció de la classificació, s'accedirà a la fase final que es disputarà a Calvià.

L'ingrés s'ha de fer al següent número de compte:  ES37 0487 2019 3920 0000 5524. En el concepte del pagament s'ha de posar el nom de l'equip.

IMPORTANT!!! Amb el formulari s'ha d'adjuntar també el justificant de pagament i una còpia del DNI de cada un/a dels participants.  

Formulari d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook