728 x 90Segon dia a San Fernando (09/04/2017)

img

Nova jornada al Campionat d'Espanya a Cadis. Avui les nostres seleccions han disputat un partit cadascuna. El dematí, les minis, s'han enfrontat a un dels combinats que lluitarà pel títol com és Catalunya (71-21). Ha estat un partit molt intens i on les nostres mai no han deixat de lluitar. De fet el marcador al final del segon quart era 27-19.

La pitjor notícia ha estat la lesió de na Marta Ramis. Desitjam que no sigui res i que la seva recuperació arribi el més aviat possible. Molts d'ànims Marta!!

Per la seva banda, els minis han disputat el seu segon partit al campionat i han tornat a tancar acta. Hem sortit amb una gran concentració i activitat defensiva que ens ha generat un primer període de 26-4 a favor. Aquest marcador ha marcat ja un ritme de partit que ens ha fet estar còmodes i poder jugar.

Demà toca seguir. Les minis jugaran contra la Comunitat Valenciana i els minis contra Astúries i La Rioja

El nostres àrbitres també han tengut avui el seu protagonisme al campionat on tots dos han pitat partits d'Especial. En Martí Seguí ha pitat Euskadi - Canàries del grup d'Especial Femení i en Sergi Jover el Galícia - Euskadi també d'Especial Femení. Demà més... 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook