728 x 90Èxit de la trobada premini a Felanitx (14/03/2017)

  • img
  • img
  • img

El passat cap de setmana es va celebrar a Felanitx la primera trobada premini amb moltes novetats al format de competició. Una d'elles va ser que els partits es varen disputar jugant 4 contra 4.

Durant tota l'horabaixa de dissabte els equips dels grups 1 de Premini Masculí i de Premini Mixte varen gaudir d'una nova experiència.

A més a més, va tenir lloc també una activitat de promoció arbitral dirigida per l'àrbitre, César Domínguez. Per primera vegada es va posar en marxa el "Minut-class" als àrbitres que participaren a la jornada.

D'aquesta manera els àrbitres locals poden fer qualsevol consulta i demanar aclariment sobre diferents aspectes del joc i que es van donant a cada un dels partits.


Per la seva banda, en César Domínguez, va comentant també i aportant solucions als àrbitres sobre les situacions que ell veu i considera que són millorables.

Ja per acabar, es va aprofitar per donar a conèixer els futurs Campus de Pasqua Premini que organitzarà la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Tot un èxit de promoció i participació que repetirem el cap de setmana vinent al Cide. Entre avui i demà publicarem els horaris i grups.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook