728 x 90Jornada 6 Trofeu Biel Hurtado

El Ciutat d'Inca es mantè adalt de la classificació després de imposarse al Restaurante Can Torrat al pavelló Toni Servera de s'Arenal per un resultat de 76 a 100. Amb aquest resultat l'equip inquer es queda sol a la primera posició sense conèixer la derrota mentre que l'equip de s'Arenal baixa a la quarta plaça sumant la seva segona derrota de la fase.

Marcador ajustat entre el CB Ciutadella Super Diskont i el Pinta B Es Castell amb victòria per l'equip visitant per 81 a 86 que deixa al equip de Es Castell a la cinquena plaça de la classificació superant al Ciutadella que es queda a la sisena. 

Més ajustat encara va ser el resultat al altra partit entre equips menorquins on el CD Alcàzar va guanyar a la seva pista al CB Ferreries per un apretat 56 a 54 que manté al club de Maó com a únic perseguidor del líder amb una sola derrota.

Per acabar, La Salle Herramienta Balear es va imposar a la pista del Jovent Coinga per un ajustat 78 a 83 que deixa al equip de Palma a la tercera plaça de la classificació i al conjunt menorquí a la darrera empatat amb el penúltim classificat sense conéixer la victòria fins el moment. 

 
Classificació:
1. Ciutat d'Inca 6 - 0 
2. CD Alcàzar  5 - 1 
3. La Salle La Herramienta Balear 4 - 2 
4. Restaurante Can Torrat 4 - 2 
5. Pinta B Es Castell 3 - 3 
6. CB Ciutadella Super Diskont 2 - 4 
7. Jovent Coinga 0 - 6 
8. CB Ferreries 0 - 6 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook