728 x 90Sus al Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes (PDTIB) (08/02/2017)

img


Aquest cap de setmana comença a Mallorca el Programa de detecció i tecnificació de les Illes (PDTIB) amb unes jornades on es treballaran aspectes tècnics de manera específica i es realitzarà un seguiment de les generacions 2005-2006, de la categoria minibàsquet (masculí i femení) i de les generacions 2003-2004 d’infantil (masculí i femení).

Aquest programa es desenvoluparà, d’octubre a maig, durant tota la pròxima temporada 2017- 2018. Per això s’ha d’entendre com a un primer pas per la temporada vinent.

Enguany dividim el treball per comarques, a Mallorca hi haurà 3 comarques. Està previst que n’hi hagi una a Menorca i un altre a Eivissa. Les sessions es realitzaran en general els diumenges capvespre (les dates i els horaris de les sessions sortiran a la pàgina web de la Federació a partir del 9 de febrer).

Les sessions estan adreçades per millorar la tècnica i la tàctica individual dels seus jugadors i jugadores que tenen una predisposició important pel seu progrés en general.

Comptarem amb els seleccionadors/es autonòmics i tècnics de la FBIB per a treballar a aquestes sessions.

Es demanarà una quota per a garantir el compromís i la participació presencial. Les places seran limitades.

A partir del 9 de febrer, també s’adjuntarà a la pàgina web els continguts tècnics-tàctics que es treballaran i el llistat dels admesos.

A la primera sessió de cada una de les comarques s’entregarà el full d’inscripció que es tornarà emplenat i amb el justificant bancari del pagament.

Aquí vos deixam els horaris i pavellons de les jornades:

Horaris PDTIB Mallorca [108 KB] [Descarregar]


Horaris PDTIB Menorca [84 KB] [Descarregar]


Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 1 (Mallorca) [94 KB] [Descarregar]


Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 2 (Mallorca).pdf [96 KB] [Descarregar]


Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 3 (Mallorca) [105 KB] [Descarregar]


Jugadors i jugadores PDTIB Menorca [101 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook