728 x 90La FBIB proposa a José Ortiz per a la distinció Cornelius Atticus

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha proposat a la Direcció General d’Esports i Joventut al difunt jugador de bàsquet, José Ortiz, per a la distinció Cornelius Atticus, premi que atorga el Govern de les Illes Balears en reconeixement a persones que han dedicat la seva vida a la pràctica i a la promoció de l’esport, que formen part de la història i del fet cultural de les Illes Balears.

 

José Ortiz va morir el passat dimecres 15 de novembre als 42 anys d’edat mentre disputava un partit de la lliga de bàsquet AIDEB. El jugador va realitzar tota la seva carrera esportiva al CB Imprenta Bahía, club on a més de deixar un extraodinari record, va aconseguir diversos èxits esportius com varis ascensos de categoria.

 

Per l'esport balear i en particular, per a la comunitat del nostre bàsquet, representa entre altres, els valors de l'amistat, la bondat, l'esforç, la perseverància i la superació que són propis només dels esportistes de raça com José Ortiz. Persona que és i serà sempre estimada i reconeguda al món del bàsquet a les nostres illes. Per tot això, compleix amb els mèrits requerits per a obtindre aquesta distinció. 


El jurat establert per la Direcció General de d’Esports i Joventut valorarà les diferents propostes presentades per a la distinció i emetrà el guardonat d’aquesta edició del 2016.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook