23/03/2017
Buscar      RSS

TROBADA PREMINI A MONTUÏRI I ANDRATX
(22/03/2017)

Aquest diumenge tindran lloc dues noves trobades premini a Andratx (dematí) i Montuïri (horabaixa).

Competició 4x4:

Tal com ja es va fer a la trobada de Felanitx i Palma, els partits es disputaran amb el un nou format de competició de 4x4 i s'aplicaran altres normes de joc que podeu llegir als documents adjunts.

Promoció arbitral:

A més, la trobada premini comptarà amb un taller de promoció arbitral, on el col.legiat, César Domínguez, aplicarà el "Minut-class" als àrbitres locals que participin.

Informació sobre el campus FBIB premini de Pasqua:

A tots els jugadors i jugadores sel's repartirà informació sobre el Campus de Pasqua Premini que organitzarà la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

 


Documentos informativos

Horaris trobada premini Andratx [81 KB] [Descargar]
Horaris trobada premini Monturi [81 KB] [Descargar]


 

MOLT DE BÀSQUET A LA TROBADA PREMINI 4X4 AL CIDE
(21/03/2017)

El passat dissabte es va portar a terme al pavelló del CIDE la segona trobada premini amb el novedós format de competició 4x4.

 

Tot el dissabte dematí diversos equips premini de l'illa que ompliren de bàsquet les instalacions del col·legi CIDE gaudint d'un gran ambient esportiu

 

Igual que a la trobada premini de Felanitx del passat cap de setmana, durant la trobada va tenir lloc una activitat de promoció arbitral dirigida per l'àrbitre César Dominguez, el "minut class", activitat de promoció arbitral que es va implantar per primer cop a Felanitx la setmana passada. 

 

Jornada amb èxit de participació on tots disfrutarem d'aquesta segona trobada premini i d'un gran ambient Illes de Bàsquet. 

 


 

TROBADA PREMINI 4X4 PALMA (CIDE)
(17/03/2017)

Aquest dissabte 18 de març tindrà lloc una trobada d'equips premini al pavelló del CIDE (Palma). 

Començarà a les 10:00h del dematí i participaran 20 equips de dos dels grups de la competició premini. 

Competició 4x4:

Tal com ja es va fer a la trobada de Felanitx, els partits es disputaran amb el un nou format de competició de 4x4 i s'aplicaran altres normes de joc que podeu llegir als documents adjunts.

Promoció arbitral:

A més, la trobada premini comptarà amb un taller de promoció arbitral, on el col.legiat, César Domínguez, aplicarà el "Minut-class" als àrbitres locals que participin.

Informació sobre el campus FBIB premini de Pasqua:

A tots els jugadors i jugadores sel's repartirà informació sobre el Campus de Pasqua Premini que organitzarà la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.


Documentos informativos

Horaris trobada premini (CIDE) [77 KB] [Descargar]
Normativa trobada premini [76 KB] [Descargar]


 

ÈXIT DE LA TROBADA PREMINI A FELANITX
(14/03/2017)

El passat cap de setmana es va celebrar a Felanitx la primera trobada premini amb moltes novetats al format de competició. Una d'elles va ser que els partits es varen disputar jugant 4 contra 4.

Durant tota l'horabaixa de dissabte els equips dels grups 1 de Premini Masculí i de Premini Mixte varen gaudir d'una nova experiència. 


A més a més, va tenir lloc també una activitat de promoció arbitral dirigida per l'àrbitre, César Domínguez. Per primera vegada es va posar en marxa el "Minut-class" als àrbitres que participaren a la jornada.

D'aquesta manera els àrbitres locals poden fer qualsevol consulta i demanar aclariment sobre diferents aspectes del joc i que es van donant a cada un dels partits. 


Per la seva banda, en César Domínguez, va comentant també i aportant solucions als àrbitres sobre les situacions que ell veu i considera que són millorables. 


Ja per acabar, es va aprofitar per donar a conèixer els futurs Campus de Pasqua Premini que organitzarà la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.


Tot un èxit de promoció i participació que repetirem el cap de setmana vinent al Cide. Entre avui i demà publicarem els horaris i grups.

 


 

CAMPUS PREMINI DE PASQUA
(11/03/2017)

La FBIB posa en marxa a través de la Fundació FEBIB 1935 els Campus de Bàsquet de promoció a la categoria premini que es desenvoluparan a totes les illes durant les vacances escolars de Pasqua.

Va dirigit a nins i nines dels anys 2007 i 2008 i les places són limitades a 40 jugadors. El termini d'inscripció comença dia 20 de març fins dia 31 del mateix mes. Durant els propers dies ja vos explicarem com fer la inscripció.

El llistat d'admesos es publicarà a partir del dia 3 d'abril.

Aquí podeu consultar els dies i llocs on es farà el campus a cada una de les illes. 


Documentos informativos

Campus Premini de Pasqua [517 KB] [Descargar]


 

TROBADA PREMINI 4X4 A FELANITX
(09/03/2017)

Aquest dissabte 11 de març al capvespre es portarà a terme una trobada d'equips premini al pavelló Guillem Timoner de la localitat de Felanitx.

 

Començarà a les 16:00h de l'horabaixa i el darrer torn de partits s'iniciarà a les 19:00h

 

Competició 4x4:

Com a novetat, es posarà en marxa un nou format de competició de 4x4 i altres normes de joc que podeu llegir als documents adjunts. 

 

Promoció arbitral: 

A més, la trobada premini comptarà amb un taller de promoció arbitral, on el col.legiat, César Domínguez, aplicarà el "Minut-class" als àrbitres locals que participin. 

 

Informació sobre el campus FBIB premini de Pasqua:

A tots els jugadors i jugadores sel's repartirà informació sobre el Campus de Pasqua Premini que organitzarà la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. 


Documentos informativos

Normativa trobada premini [76 KB] [Descargar]
Horaris trobada premini [77 KB] [Descargar]


 

BORSA D’ENTRENADORS/ES COL.LABORADORS DE LA FBIB
(06/02/2017)

La Direcció Esportiva de la FBIB posa en marxa una nova iniciativa per apropar la Federació als clubs i als seus entrenadors i entrenadores. Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar a les diferents activitats esportives com jornades tècniques, campus, sessions formatives, etc. poden enviar el seu currículum a comite.tecnico@fbib-basket.com

La intenció es anar coneixent als entrenadors i entrenadores que tenim a les Illes per poder anar formant grups de feina a les activitats que s'aniran desenvolupant al llarg d'aquesta i de les properes temporades.


 

CERTIFICADOS CURSO INICIACIÓN LA SALLE JUNIO-JULIO 2016
(09/09/2016)

Los alumnos que resultaron APTOS del curso de iniciación en La Salle, realizado del 27 de junio al 9 de julio, ya pueden pasara recoger sus certificados.

 

CERTIFICADOS SEMINARIO CONSELL
(06/09/2016)

YA SE PUEDEN PASAR A RECOGER LOS CERTIFICADOS DE ASISTENCIA AL SEMINARIO DE MINIBASKET REALIZADO Y ORGANIZADO POR EL CB. CONSELL, EL PASADO MES DE JULIO.

 

Circular informativa sobre formació contínua
(03/05/2016)

Circular informativa sobre la reactivació del programa de formació contínua de la Fundació per a l'Esport Balear a través de l'Àrea Escola Balear de l'Esport.


Documentos informativos

Documento [435 KB] [Descargar]


 

INFORMACIÓ ÚLTIMES CONVOCATÒRIES FEDERATIVES PELS CURSOS D'ENTRENADOR NIVELL 3
(26/01/2016)

DARRERES CONVOCATÒRIES PER ENTRENADORS I ENTRENADORES AMB TITULACIONS FEDERATIVES DE FER EL NIVELL III

Des de la FEB ens han informat que a partir de l’any 2018, el CES (Curs d’Entrenador Superior) de Bàsquet passarà a ser Oficial.

Per aquest motiu tots els entrenadors i entrenadores amb nivell II federatiu que estiguin interessats/des en cursar el Nivell III federatiu, ho hauran de fer obligatòriament a la convocatoria de 2016 o a la de 2017, amb la FEB.

A la vegada, els entrenadors i entrenadores amb nivell II oficial podran continuar la seva formació Oficial amb el Nivell III, ja que a la convocatòria del CES 2017 s’acollirà tant a entrenadors amb titulació federativa (el seu nivell III serà federatiu), com amb titulació oficial (el seu nivell III serà oficial).

Aquests cursos estaran gestionats per la Federación Española de Baloncesto i el Consejo Superior de Deportes.


JAIME ESTARELLAS SERVERA
PRESIDENT DE LA FBIB.


 

COMUNICADO TITULACIONES DEPORTIVAS FEDERADAS
(13/05/2015)

COMUNICADO TITULACIONES FEDERADAS:

Según la documentación remitida por la FEB, en la reunión organizada el pasado 16 de abril del presente, se informa que el Consejo Superior de Deportes en colaboración con ésta, están estableciendo publicar una nueva normativa para la Regulación de las Titulaciones Federativas. Ésta, consistirá en dictaminar que todos los cursos que se realicen a partir del 2016, tengan únicamente carácter oficial por lo que no habrá duplicidad de titulaciones. Por este motivo, os informamos que cabe la posibilidad de que todas las titulaciones hechas o realizadas a partir del 2008 a nivel federativo, no tengan validez cuando se publique y entre en vigor la nueva normativa.

Las titulaciones federativas realizadas por esta Federación, desde 2008, se rigen por el convenio de colaboración firmado con fecha 1 de Diciembre de 2008 entre la Federación Española de Baloncesto y la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, para la regulación de las Titulaciones Federativas de Entrenadores de Baloncesto de naturaleza no oficial; por lo que el diploma o certificado obtenido al aprobar dichos cursos, no tendrán carácter oficial teniendo efectos exclusivamente deportivos a nivel federativo, para la FBIB y el resto de comunidades autónomas firmantes del referido Convenio.

Jaime Estarellas Servera
President de la FBIB


Documentos informativos

IMPORTANT [13 KB] [Descargar]


 

Otras noticias
28/12/2012 IX Semana de Entrenamientos Adecco Oro y LFB [leer más]
17/08/2015 CAMPUS FBIB VERANO 2015 [leer más]
28/01/2014 SOL·LICITUD PER ORGANITZAR UN CURS D'INICIACIÓ [leer más]
15/10/2014 PROGRAMA DE PERFECCIONAMIENTO EN COMARCAS DE LA CATEGORIA INFANTIL [leer más]
30/01/2016 TORNEO COMBINADO MINI BALEAR - ENERO 2016 [leer más]
13/05/2015 COMUNICADO TITULACIONES DEPORTIVAS FEDERADAS [leer más]
14/03/2016 SSAA MINI - CTO ESPAÑA MARZO 2016 [leer más]
21/12/2015 SELECCIÓN BALEAR CADETE E INFANTIL 2016 [leer más]

 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto