23/03/2017
Buscar      RSS

CONCURS PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA IMATGE GRÀFICA DE LA FBIB
(15/03/2017)

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears convoca un concurs per al desenvolupament i impuls de la imatge gràfica de la FBIB.

La finalitat és harmonitzar la imatge identificadora de la FBIB i de les seves accions, d'acord amb els valors de formació i aprenentatge i els objectius de creixement i millora que inclou el Pla
d'Acció, pels propers quatre anys, denominat "ILLES de BÀSQUET".

Volem impulsar que el nostre esport sigui més conegut i atractiu. La imatge ha de ser un reclam més cap al coneixement i promoció del nostre esport a les Illes Balears, posant l'èmfasi als trets identificadors generals de la pràctica del bàsquet.

El termini d'admissió dels treballs dels dissenyadors acaba el 18 d'Abril de 2017.

L'autor del disseny guanyador serà el que durà a terme la seva execució mitjançant un contracte d'Estudi Gràfic Oficial de la FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS


Documentos informativos

Bases concurs [94 KB] [Descargar]


 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
(14/02/2017)

El Secretari de Junta Directiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, de conformitat amb el que preveu l’article 14.1 dels Estatuts Socials d’aquesta Federació us convoca, per indicació del President, a la propera Assemblea General Extraordinària que es durà a terme:

LLOC: Sala polivalent del Edifici Antic Parc de Bombers, Gremi Picapedrers nº1 del Polígon de Son Castelló (ASIMA).

DATA: Diumenge dia 5 de Març de 2017.

HORA: A les 9.30 hores la primera convocatòria i a les 10.00 hores la segona convocatòria.

ORDRE DEL DIA:

1.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU, DE L’ACTA DE L’ASSEMBLEA ANTERIOR

2.- INFORME DEL PRESIDENT

3.- PRESENTACIÓ DE L’INFORME D’AUDITORIA DE COMPTES I DECISIÓ, SI S’ESCAU, DE LES POSSIBLES MESURES A PRENDRE EN DEFENSA DELS INTERESSOS DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS

4.- INFORME DEL VICEPRESIDENT EXECUTIU

5.- PRESENTACIÓ NOVA ESTRUCTURA ORGANITZATIVA

6.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU, DE LA CREACIÓ DE NOVES COMPETICIONS

7.- PRECS I PREGUNTES


 

L'HISPÀNIA REP LA MEDALLA D'OR DE PALMA PEL SEU 75 ANIVERSARI

La Societat Cultural i Esportiva Hispània va rebre el passat dia 31 de desembre la Medalla d'Or de la ciutat de Palma amb motiu del 75 aniversari que el club més antic de la capital balear i també de les Illes, juntament amb el Joventut Mariana, celebrarà el 4 de setembre d'enguany.

 

A l'acte va assistir el president actual de l'entitat, Pedro Pons, que va ser qui va rebre la Medalla de mans del batle de Palma, José Hila. Juntament amb el president va a acudir a Cort la presidenta de l'Agrupació de Veterans i veteranes del club, Magdalena Amengual.

 

Enhorabona a tota la família de l'Hispània per aquests 75 anys!!I desitjam que hi hagi 75 més!

 


 

COMUNICAT FBIB
(29/12/2016)


 

BON NADAL I MOLTS D'ANYS!!
(23/12/2016)


 

SUBVENCIÓ DESPLAÇAMENT INTERILLES 2016/2017

El Govern de les Illes Balears ha publicat una nova línea de subvencions dels desplaçaments interilles. Són ajudes en espècie als esportistes, als clubs esportius i a les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius, sempre que aquestes no siguin de caràcter professional.

 

Se subvencionen els desplaçaments realitzats entre el 13 de novembre de 2016 i el 19 de desembre de 2017.

 

Les sol·licituds s'han de presentar en el Registre General de la conselleria de Transparència, Cultura i Esports, o en qualsevol des llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, com a mínim quinze dies naturals abans que s'iniciï la competició oficial de cada modalitat esportiva o prova esportiva, i de la data d'inici del trasllat d'anada.

 

Per les proves esportives del mes de novembre de 2016, el termini mínim és de 7 dies naturals.

 

Aquí teniu més informació:

 

https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/2744971


Documentos informativos

BOIB sobre subvencions dels vols interilles 2016 / 2017 [227 KB] [Descargar]


 

CONVOCATÒRIA DE LES PRE-SELECCIONS CADET I INFANTIL
(16/11/2016)

Les preseleccions cadet i infantil (masculina i femenina) de les Illes Balears començaran la seva preparació amb una concentració els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre al poliesportiu municipal de Llucmajor.

 

La FEB encara no ha comunicat la ciutat que acollirà el Campionat d'Espanya. Tot d'una es faci públic ho comunicarem. 

 

A la concentració de Llucmajor acudiran 15 jugadors/es preseleccionats i alguns jugadors/es convidats de cada categoria. 

 

Aquests són els noms de les persones preseleccionades i convidades de cada categoria: 


Documentos informativos

[127 KB] [Descargar]


 

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA A LA DIRECCIÓ GENERAL D'ESPORTS
(10/11/2016)

El president de la Federació, Juanjo Talens, ha comunicat al Govern de les Illes Balears la composició de la Junta Directiva:

 

President: Juanjo Talens

 

Vicepresident primer: Pedro Terrasa
Vicepresident segon: Bartomeu Bauzà
Vicepresident tercer: Paco Franco

 

Secretari: Borja Sintes

 

Tresorera: Pilar Bonet

 

Vocal primer: Juan Antonio Serra

Vocal segon: Antoni Jaume

Vocal tercer: Juan Antonio Bauzá

Vocal quart: Consuelo Martínez

Vocal cinquè: Montserrat Santandreu

Vocal sisè: Miguel Ángel Rosselló

Vocal setè: Pau Herráiz

 

Vocal octau: per raó del seu càrrec, el que surti com a President del Comitè d'àrbitres.

Vocal novè: per rao del seu càrrec, el que surti com a President del Comitè de tècnics i entrenadors.


 

NOU PRESIDENT 2016-2020
(03/11/2016)

Ahir la Direcció General d´Esports va fer oficial el nombrament de Juanjo Talens com a president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i avui ha començat la seva agenda de treball com a President a la seu de la FBIB.

Avui dematí Talens s´ha presentat oficialment als empleats de la federació i ja s´ha posat en marxa per treballar pel projecte Illes de Bàsquet.

Imagenes


 

NOTA IMPORTANTE FBIB

LAS NORMAS ESPECÍFICAS DE LAS COMPETICIONES, EL DEPORTE ESCOLAR, LOS REGLAMENTOS DE COMPETICIÓN Y DISCIPLINA DEPORTIVA NO SE COLGARÁN EN LA WEB HASTA QUE NO HAYA CONFIRMACIÓN DE LA FEB (ASAMBLEA ORDINARIA FEB) Y TAMBIÉN DEL DEPORTE ESCOLAR.

 

SI ALGÚN CLUB QUIERE ALGUNA ACLARACIÓN AL RESPECTO A PARTIR DEL 16 DE AGOSTO LA FBIB ESTARÁ A SU ENTERA DISPOSICIÓN EN SU HORARIO HABITUAL.


 

AVISO ALTAS NUEVAS
(11/02/2016)

OS INFORMAMOS QUE EL PLAZO PARA TRAMITAR CUALQUIER ALTA DE JUGADOR TIENE FECHA LÍMITE EL PRÓXIMO JUEVES 25 DE FEBRERO.

PARA LAS LICENCIAS DE ENTRENADOR, DELEGADOS Y ASISTENTES EL PLAZO PARA LAS ALTAS ES HASTA 1 MES ANTES DE ACABAR SU COMPETICIÓN.

 

VACANCES FBIB 2016


Documentos informativos

VACANCES ESTIU 2016 [274 KB] [Descargar]


 

NOTA DE PRENSA
(10/02/2016)


Documentos informativos

FBIB COMUNICADO PRENSA MENORCA [334 KB] [Descargar]


 

FICHERO LICENCIAS

S'adjunta el BOIB amb la publicació de la creació del fitxer de llicències que té la federació.


Documentos informativos

boib [133 KB] [Descargar]


 

Inspecciones Seguridad Social clubes deportivos

Ahir, 26 de febrer de 2015,  es va celebrar a Palma una reunió amb els representants de les Federacions Balears en referència al tema de la llei de l'emprenedor i l'estudi sobre els clubs i entitats esportives.

Adjunt, trobareu la nota de premsa emesa.


Documentos informativos

NOTA PRENSA 26-FEB-2015 [346 KB] [Descargar]
NOTA PRENSA FBIB 13-FEB-2015 [37 KB] [Descargar]
Estudio clubs deportivos [150 KB] [Descargar]


 

El consejero de Turismo y Deportes, Jaime Martínez muestra el apoyo absoluto del Govern a los clubes deportivos ante la Ley de Apoyo al Emprendedor
(17/02/2015)

El consejero balear, ha enviado una carta al Ministerio en la que urge a encontrar una solución “ya sea con un régimen especial o con una Ley de Mecenazgo nacional que complemente la que estamos tramitando en Baleares”

El consejero de Turismo y Deportes, Jaime Martínez, ha mostrado este martes el “apoyo absoluto” del Govern de les Illes Balears a los clubes deportivos de Baleares ante la situación en la que se encuentran con la entrada en vigor de la Ley de Apoyo al Emprendedor impulsada por el Gobierno estatal.

“Estamos con ellos y vamos a intentar conseguir que se solucione, porque creemos que es de justicia. No podemos tratar este tema como si fuese una actividad económica cuando lo que hacen desde esos clubes es una función social”, ha asegurado Martínez.

“Aunque no es competencia del Govern, nuestra postura es de apoyo total a todos los niños, padres, aficionados y clubes que forman la gran familia del deporte balear, por eso ya hemos enviado una carta a Madrid, al Ministerio, para que entiendan que hay que dar una solución, ya sea a través de un régimen especial o con una Ley de Mecenazgo a nivel nacional, que complemente la que estamos tramitando en Baleares, que incorpore bonificaciones e incentivos para los clubes más modestos”, ha explicado el consejero.

En dicha carta remitida al secretario de Estado de Deportes, Miguel Cardenal, Martínez urge a solucionar la situación en la que se encuentran los clubes modestos y propone una batería de soluciones cuya viabilidad deberá ser estudiada por el Ministerio.

“Por nuestra parte, como Govern autonómico ya estamos estudiando la posibilidad de incluir una nueva línea de ayuda a los clubes deportivos, que vaya ligada a la Ley de Ayuda a Emprendedores y de esta forma tengan una compensación autonómica”, ha adelantado Martínez, quien, junto al director general de Deportes, Javier Morente, ha estado en contacto en todo momento con los clubes y federaciones para prestarles el apoyo que puedan necesitar.

En este sentido, el consejero ha reiterado la firme apuesta del Govern balear por el deporte a lo largo de la legislatura, como la aprobación de una ley que regula el mecenazgo deportivo y establece sus medidas tributarias, presentada recientemente y pendiente de trámite parlamentario, y cuyo objetivo es, precisamente, contribuir al fomento y al desarrollo del deporte y de las entidades deportivas de las Illes Balears e instaurar un nuevo marco que favorezca una colaboración público-privada en este ámbito.

Martínez ha destacado el esfuerzo realizado a lo largo de la legislatura por la Dirección General de Deportes para mantener las ayudas a deportistas y clubes , que para este 2015 cuenta con un total de 1.475.000 euros; así como que se haya podido mantener la misma cuantía que en 2014 para financiar los desplazamientos interislas, apartado al que la Dirección General vuelve a destinar 1.100.000 euros. Por otra parte, el Govern balear acaba de abrir la convocatoria para la concesión de ayudas a los deportistas baleares para que puedan mejorar sus medios de entrenamiento y el acceso a las competiciones en el año 2015 , cuyo plazo de presentación de solicitudes finaliza el próximo 9 de marzo.


 

BOIB AJUTS CLUBS ESPORTIUS
(29/12/2014)

Resolució del conseller de Turisme i Esports per la qual es modifica la resolució del conseller de Turisme i Esports de 18 de juliol de 2014 per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d’esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional i que promocionin les Illes Balears, (BOIB núm. 103, de 31 de juliol de 2014)


Documentos informativos

BOIB nº 174 20 desembre 2014 - 22770 [150 KB] [Descargar]
BOIB nº 103 31 de juliol de 2014 [250 KB] [Descargar]


 

HORARI FBIB
(17/08/2015)

Els informem que la Federació de Bàsquet tindrà el següent horari d'atenció al públic:

Matins de 9h. a 13h.
Tardes de 17h. a 21h.


 

USO LOGO FBIB

Informamos a todos los interesados que para hacer uso del Logo de la Federación para cualquier Campus u otra actividad, es requisito solicitarlo por correo electrónico a: fbib@fbib-basket.com especificando la actividad concreta y todos los detalles necesarios para ese único evento.

 


 

SOLICITUD DE CERTIFICADOS

Informamos que para solicitar cualquier certificado de la Federación, se tendrá que hacer con un mínimo de 24 horas de antelación.

El Club o la persona interesada deberá presentar dicha solicitud mediante petición escrita en las oficinas o por correo electrónico a la dirección: fbib@fbib-basket.com.

 

*Para los certificados de titulación de entrenador y trayectorias deportivas es requisito el nombre con apellidos y el número de dni.

 


 

Reunión con Lucas Mondelo
(27/06/2014)

La Federación se ha reunido en el día de hoy con el entrenador Lucas Mondelo, seleccionador nacional femenino.


Documentos informativos

Foto grupo [2644 KB] [Descargar]


 

ASAMBLEA GENERAL FEB 2014
(03/06/2014)

Asistencia del Presidente de la Federación a la Asamblea General FEB, celebrada en Madrid el pasado 31 de mayo.


 

AVÍS A TOTS ELS CLUBS

Registre d’Entitats Esportives

Us recordam que les federacions esportives han de trametre còpia de l’acta de les assemblees, d’acord amb l’article 20 del decret 33/2004, de 2 d’abril, pel qual es regulen les federacions esportives.


 

NOTA INFORMATIVA LICENCIAS DEPORTIVAS


Documentos informativos

Nota informativa [556 KB] [Descargar]


 

FEB - Notícias
(16/12/2014)

Les comunicamos oficialmente que en el día de hoy, España ha sido elegida como país organizador de la Copa Del Mundo Femenina de Balocesto FIBA 2018.

 

Otras noticias
05/06/2015 INSCRIPCIONES EQUIPOS NACIONALES 2015-2016 [leer más]
17/08/2015 HORARI FBIB [leer más]

 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto