23/03/2017
Buscar      RSS

BALEARS ACOLLIRÀ LA FINAL FOUR DEL ''GRUP C'' D'EBA
(22/03/2017)

La FEB ha fet public avui que les Illes acolliran la "Final Four" del grup C d'EBA que disputaran el primer i segon classificat de cada un dels grups C de la competició regular. Es disputarà els dies 6 i 7 de maig.

Dissabte es disputaran aquests partits:

A) 1er Grup C-A – 2on Grup C-B

B) 1er Grup C-B – 2on Grup C-A

Diumenge:

C) Perdedor A) - Perdedor B) (3er y 4t)

D) Guanyador A) – Guanyador B) F i n a l


Els grups A, C i D d'EBA disputarà la seva final four que servirà per configurar els 4 grups de la Fase d'Ascens a LEB Plata. Aquesta fase final es disputarà els dies 19, 20 i 21 de maig. 


Aquí podeu veure tot el sistema de competició publicat avui per la FEB


 

CELEBRADA L'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA FBIB
(05/03/2017)

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha celebrat aquest matí a la Sala Polivalent de l'Edifici Antic Parc de Bombers de Palma la seva Assemblea General Extraordinària amb èxit de participació.


L'acte ha començat amb una introducció del president de la FBIB, Juanjo Talens, on ha remarcat "l'esforç i treball" de l'actual equip de feina durant aquests primers mesos de legislatura.


Tot seguit, ha presentat a la Junta Directiva i a l'equip de feina afirmant que s'està treballant amb l'objectiu d'aconseguir "un canvi de model que passa per la reorganització dels recursos humans" i que es cerca crear una estructura amb quatre eixos: "executiva, administració, esportiva i comunicació".


Aquesta línea de treball, segons ha anunciat Talens, ha suposat "la contractació des del mes de gener, de Maria Jaume, com a Cap d'Administració i de Juanan Serra com a Director Esportiu i des del mes de febrer de Jordi Riera, com a responsable de Comunicació". A més, també ha anunciat que la creació de la direcció executiva ha suposat la contractació de Pedro Terrassa i del propi Talens.


Durant la seva intervenció, Juanjo Talens, ha informat sobre la situació de la FBIB a Menorca i Pitiües sobre la que ha afirmat que "un deure és millorar la comunicació entre les seus de Menorca i Pitiüses amb Mallorca".


A més, també ha fet referència a altres punts succeïts durant aquests primers mesos de legislatura, com el canvi al Comité d'Àrbitres i les diferents accions portades a terme dins aquest col·lectiu, la posada en marxa del PDTIB, la valoració sobre la primera edició del Torneig Illes de Bàsquet, la relació amb les escoles municipals del IME, pla de formació, Dona Bàsquet, seleccions autonòmiques...


Per tancar la seva intervenció. Juanjo Talens, ha parlat sobre els punts a tractar en el futur proper de la FBIB, anunciant les eleccions al Comité d'Entrenadors, una revisió dels Estatuts, la creació d'una comissió delegada, l'impuls d'una comissió executiva i la redifinició dels productes FBIB amb l'objectiu de cercar sempre una FBIB "més transparent i propera".

 

Conflicte amb Baden:

 

Un dels punts de la intervenció ha estat per explicar la situació amb el proveedor de les pilotes oficials de les competicions FBIB, la marca Baden.


Sobre aquest punt, Talens ha afirmat que davant la sorpresa de les condicions de l'acord de la FBIB amb la marca i de fer comparativa amb acords similars que tenen altres territorials es cercaran alternatives millors a l'actual una vegada finalitzi el contracte actual.


Presentació de l'informe d'auditoria:

 

Durant l'assemblea d'avui s'ha presentat l'informe d'auditoria sobre els comptes de la FBIB durant els passats anys (estarà a disposició de tothom a la nostra pàgina web) i s'ha sotmès a votació la necessitat d'analitzar de manera més profunda i estudiar si tenen trascendència jurídica els fets que es mostren a l'auditoria.

 

La votació ha estat secreta i el resultat ha estat el següent:
20 vots - NO
10 vots - SÍ
2 vots - EN BLANC

 

Per tant, la decisió de l'Assemblea General Extraordinària ha estat que no s'enten necessari un examen més profund ni jurídic per saber si hi ha delictes o per si s'han de prendre mesures legals al respecte.


Intervenció de Pedro Terrassa, Vicepresident Econòmic

Finalitzada la votació ha estat el torn d'intervenció del Vicepresident Econòmic de la FBIB, Pedro Terrassa, que ha informat de la situació en la que s'ha trobat l'actual Junta Directiva i de les primeres mesures que s'han pres amb l'objectiu de "créixer, fer coses, activitats i que la FBIB sigui més competitiva".


A més, s'ha mostrat satisfet amb els primers acords de patrocini aconseguits que segons ha anunciat, "suposen un ingrés directe de 20.000 euros" i que es treballa per seguir creixent en aquest aspecte.


També ha remarcat que un dels grans objectius de la FBIB és "crear una marca, donar força a una marca més moderna" i l'obtenció d'una millora de les condicions i serveis de l'assegurança mèdica".


Intervenció Juanan Serra, Director Esportiu:

Per finalitzar ha intervingut el Director Esportiu de la FBIB, Juanan Serra, proposant una nova competició de clubs 3x3, aprovada avui per assemblea, que serà voluntària per als clubs i començarà aquesta post-temporada.


Durant la intervenció Serra ha volgut remarcar "la comunicació amb els clubs", destacant la necessitat d'establir la necessitat d'un calendari d'activitats de tota la temporada.


També ha fet referència a l'àrea de formació, informant de la situació actual.

 


Documentos informativos

INFORME AUDITORIA [3420 KB] [Descargar]


 

B THE TRAVEL BRAND PORTIXOL/MOLINAR AGÈNCIA DE VIATGES OFICIAL FBIB
(09/02/2017)


L'agència de viatges B The Travel Brand Molinar/Portixol és des d'avui l'agència oficial de viatges de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, després d'haver signat un acord de col·laboració aquest matí.

 

B The travel Brand Molinar/Portixol oferirà a la FBIB els serveis d'agència de viatges, gestionant els desplaçaments de l'entitat.

 

El president de la FBIB, Juanjo Talens i el director de B The Travel Brand, Vicenç Palmer s'han mostrat "orgullosos" i "satisfets" amb l'acord signat. A més Palmer, ha afirmat que "ha estat molt fàcil arribar a un acord de patrocini amb la FBIB" i que estan "encantats de ser l'agència oficial de la Federació".

 

 

ENTREVISTAM AL DIRECTOR DE B THE TRAVEL BRAND, VICENÇ PALMER:

 

Com va començar la teva relació amb el bàsquet?

És una tradició familiar, formam part de la família del bàsquet des de tota la vida. El meu pare era el president del Bàsquet Molinar, va estar 10 anys presidint el club. Després tant el meu germà com jo vàrem ser jugadors, jo vaig estar a les categories inferiors del Patronat, Sant Josep, al Mallorca i vaig acabar la meva carrera al Molinar, definitivament hem estat relacionats amb el bàsquet tota la vida.

 

Actualment segueixes involucrat amb el món del bàsquet?

Totalment, estam molt relacionats amb el bàsquet. Estam a la junta directiva del CB. Bahia San Agustín, tenim molta relació amb la FBIB des de fa molts anys i ara és una posta per seguir endavant, mirant de donar suport.

 

Com saps hi ha hagut un canvi de Federació en els darrers mesos. Què esperes d'aquesta nova etapa?

Que sumi, crec que els canvis de per sí fan por, però normalment són a positiu. És una Federació que crec que està comptant amb un gran equip humà i serà un cop definitiu al bàsquet balear. Ens falta un equip a la divisió més alta de l'elit del bàsquet, que és ACB i a partir d'aquí seguirem. 

 

Com hem avançat abans, B The Travel Brand Molinar/Portixol serà l'agència de viatges oficial de la FBIB. Per què heu apostat per la FBIB?

Com gent de bàsquet ens fusionen moltes sinèrgies, som gent de bàsquet, tenim molta vinculació amb el món del bàsquet, ja duim clubs esportius, no només de bàsquet, també d'altres competicions. Quan la FBIB es va posar en contacte amb nosaltres per provar d'alguna manera fer algun acord de patrocini especial o que ens identifiqués, no vàrem posar cap problema, tot el contrari, ha estat molt fàcil i per part nostra encantats de ser l'agència oficial de la FBIB.

 

I ara per acabar... Quina tasca li poses a aquesta nova FBIB?

La tasca més important que té és promocionar a que l'aficionat mallorquí vagi al pavelló a veure bàsquet, no només al l'elit, sinó també a tots els equips de categories base de les Illes Balears. Crec que com a segon esport a nivell local se li pot donar molt d'impuls i crec que aquesta nova FBIB té una tasca molt important de demostrar que tots els plantejaments que està fent avui per avui es compleixen. 

 

 


 

REUNIÓ A LA FEB DE LES FEDERACIONS TERRITORIALS

El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha assistit aquesta setmana a Madrid, a la seu de la FEB, a la reunió amb la resta responsables de les altres federacions territorials. Ha estat una trobada profitosa on s'ha xerrat amb el president de la FEB, Jorge Garbajosa, de diferents qüestions com la situació econòmica de la Federació Espanyola de Bàsquet. Damunt aquest tema, s'ha exposat un pla de viabilitat a curt termini per evitar una situació concursal.

 

D'altra banda, desde la FBIB, s'ha agraït el discurs proper de l'actual Junta Directiva de la FEB cap a les Illes. A més a més, s'ha explicat que a Balears s'està executant una auditoria econòmica i una de recursos humans per conèixer de primera mà de quins mitjans disposam per millorar el bàsquet a la nostra comunitat.

 

Entre d'altres coses, s'ha xerrat també de la seu del campionat infantil i cadet de seleccions autonòmiques que encara està per definir, de les subvencions de la FEB a les territorials i s'ha anunciat la recepció d'una subvenció extraordinària del Consejo Superior de Deportes per iniciatives que vinculin la dona i el bàsquet.

 


 

LA FBIB PROPOSA A JOSÉ ORTIZ PER A LA DISTINCIÓ CORNELIUS ATTICUS

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha proposat a la Direcció General d’Esports i Joventut al difunt jugador de bàsquet, José Ortiz, per a la distinció Cornelius Atticus, premi que atorga el Govern de les Illes Balears en reconeixement a persones que han dedicat la seva vida a la pràctica i a la promoció de l’esport, que formen part de la història i del fet cultural de les Illes Balears.

 

José Ortiz va morir el passat dimecres 15 de novembre als 42 anys d’edat mentre disputava un partit de la lliga de bàsquet AIDEB. El jugador va realitzar tota la seva carrera esportiva al CB Imprenta Bahía, club on a més de deixar un extraodinari record, va aconseguir diversos èxits esportius com varis ascensos de categoria.

 

Per l'esport balear i en particular, per a la comunitat del nostre bàsquet, representa entre altres, els valors de l'amistat, la bondat, l'esforç, la perseverància i la superació que són propis només dels esportistes de raça com José Ortiz. Persona que és i serà sempre estimada i reconeguda al món del bàsquet a les nostres illes. Per tot això, compleix amb els mèrits requerits per a obtindre aquesta distinció. 


El jurat establert per la Direcció General de d’Esports i Joventut valorarà les diferents propostes presentades per a la distinció i emetrà el guardonat d’aquesta edició del 2016.


 

6 JUGADORS DE BALEARS A LA CONVOCATORIA DE SELECCIONS FEB CADET DE DESEMBRE

La Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat avui la convocatòria de seleccions de la generació del 2001 i convocatòria per a grups de tecnificació de la generació del 2002.

 

A la concentració femenina, que tindrà lloc a Zamora del 8 al 10 de desembre participaran la mallorquina Helena Pueyo de La Salle i les eivissenques, Irina Viñals i Maika González del Picken Claret valencià com a membres de la selecció de la generació del 2001 i Inés Giménez del Club Bàsquet Sant Josep com a integrant del grup de tecnificació de la generació del 2002. 

 

I a la cocentració masculina que es durà a terme a Íscar (Valladolid) les mateixes dates que la femenina, participarà el jugador mallorquí del Real Madrid, Marc Garcia, com a membre de la selecció de la generació del 2001 que participarà al Torneig Internacional de ïscar. A més, al grup de tecnficació de la generació del 2002, estarà el jugador mallorquí del FC Barcelona, Pau Tendero. 

 

Aquí hi ha tota la informació sobre les concentracions:

Notícia FEB.es sobre les concentracions U16

 

Enhorabona als seleccionats!


 

REVISTA GIGANTES OCTUBRE 2016

La nueva Gigantes de octubre: El Chacho vuelve a la NBA. Entrevista y análisis

Este mes de octubre asistimos al mayor desembarco español en la NBA. ¡Tenemos jugador en un tercio de las franquicias! El regreso de Sergio Rodríguez a Estados Unidos seis temporadas después centra la atención de Gigantes del Basket, espectacular portada incluida. Entrevista con la estrella española de los Sixers de nuestro director David Sardinero y análisis de Antoni Daimiel sobre lo que le espera al mago tinerfeño en Philadelphia.


En el mundo NBA, charlamos con el mítico Robert Horry, ganador de siete anillos de campeón con tres equipos distintos. Uno de los clutch players más importantes de la historia. El impacto del fichaje de Al Horford por los Boston Celtics. Y recordamos las figuras de Allen Iverson, que ha entrado a formar parte del Hall of Fame, y Kevin Garnett, que ha decidido colgar las botas tras 21 temporadas pro.


La Liga Endesa ya está en juego. Entrevistamos al nuevo jugador del Real Madrid Anthony Randolph y nos acercamos a la figura del entrenador del Barcelona Giorgos Bartzokas con un perfil muy personal. Exhaustivo informe ACB diseccionando las plantillas, procedencia de jugadores, fichajes, tendencias, el complicado salto a la elite de los medallistas Sub-20?


Páginas especiales para la medalla de plata de la Selección de BSR en los Paralímpicos. ¡Qué fenómenos! No nos olvidamos de los comienzos de la Liga Femenina (10 puntos de atención), la LEB Oro (las 18 plantillas, por puestos) y la Euroliga (los 16 equipos, al detalle y entrevista con el base del Fenerbahçe Bobby Dixon). Un interesante informe sobre la crisis del baloncesto italiano, con el triste devenir de ilustres clubes, completa una revista repleta de contenidos.


Por si fuera poco, minipósters de Bo McCalebb, Tyrese Rice, Allen Iverson y Kevin Durant con la camiseta de los Warriors. Cien páginas de puro basket acompañadas además del Gigantes Junior, con todo lo relacionado con el mundo de la cantera. ¡Ya en tu quiosco por sólo 3.60 euros! ¡No te la pierdas!

 

El SAKANA CALVIA asciende a LIGA EBA
(27/05/2016)


 

PSICOLOGIA ESPORTIVA A L'ESPORT BASE PER A FEDERACIONS ESPORTIVES

Desde el Colegio oficial de Psicologia de las Islas Baleares, nos mandan la presentación de un programa informático que posibilita la figura de un psicólogo dentro del entorno del deporte base. Os facilitamos el documento informativo para vuestro interés.


Documentos informativos

DOSSIER INFORMATIVO [3474 KB] [Descargar]


 

XXVIII JORNADES DE L'ESPORT BASE
(08/04/2016)

Com cada any el Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca celebra les XXVIII jornades de "l'Esport Base" que aquest any tindran lloc els dies 6 i 7 de maig amb el lema "Ajudes ergogèniques a l'esport "De la legalitat a la prohibició", al Centre de Cultura "SA NOSTRA", al c/ de la Concepció, 12 a Palma.

 

 

Les inscripcions seran gratuïtes i es seguirà en rigorós ordre de preinscripcions fins a arribar al fòrum de la sala.

 

Per inscriu-re's, cal posar-se en contacte amb el Servei de Medicina Esportiva als següents telèfons:

Telèfon: 971-173648 - 971-173631

E-mail: medesport@conselldemallorca.net 


Documentos informativos

Tríptic [185 KB] [Descargar]


 

INSPIRATION WOMEN
(31/03/2016)

US CONVIDEM A LA PRESENTACIÓ:

 “UNIVERSO MUJER 2018: INSPIRATION WOMEN. MÁS MUJER, MÁS PROGRESO”

L'esport és per damunt de tot una inversió per al benestar comú. Invertir en esport, invertir en bàsquet, és assegurar un millor futur per a la nostra societat, un futur i un present on les dones són ja cada vegada més protagonistes. Com més dones s'impliquin com a practicants i aficionades a l'esport al llarg de la seva vida, menys despesa sanitària i més qualitat de vida per a tota la societat.
El bàsquet es desenvolupa a través de les competicions que ajuden a educar els joves i mantenir l'interès i les il•lusions d'aficions i jugadors. Com més fortes i diverses siguin les nostres competicions de bàsquet més dones s'uniran al projecte i més afinitat generarem en tota la societat.
El bàsquet necessita al seu torn crear històries i tenir figures que es converteixin en referències com a persones i com a professionals. Les jugadores mediàtiques són un exemple per a les nines i un punt d'atenció perquè els mitjans de comunicació multipliquin el missatge en positiu.
El bàsquet és una forma de vida i com a tal genera un gran sentit de comunitat a tots els que el practiquen.
El bàsquet comporta com a esport d'equip múltiples valors i són aquests valors els que poden convertir en diferent el nostre projecte. Les dones tenen tot el necessari per a liderar aquesta revolució dels valors, aplicable no solament al terreny de joc sinó també al desenvolupament econòmic, social i de gestió de l'esport. Necessitam dones capdavanteres en totes les àrees, que s'impliquin per a gestionar aquesta nova forma d'entendre l'esport i els seus beneficiosos efectes socials.

El projecte UNIVERSO MUJER és una plataforma que pot fer possible l'evolució necessària de la societat espanyola a través de la figura de la dona. UNIVERSO MUJER és un homenatge a les esportistes però sobretot és una oportunitat, és un repte, és el somni d'aconseguir crear a través de l'esport un nou model per a tothom. Amb UNIVERSO MUJER, es vol convertir les esportistes en el referent optimista i lluitador que necessita la societat espanyola.
UNIVERSO MUJER és un programa integral únic de promoció de la dona a través dels valors de l'esport, que estarà liderat per les dones mateixes. El programa es dirigeix a tots els àmbits del bàsquet.
A la base, per a “enganxar” les nines a aquest esport i evitar la seva prematura renúncia a partir del nivell de secundària. A l’elit, amb la màxima projecció de les seleccions i el desenvolupament i impuls de les lligues femenines per a retenir-hi les jugadores de talent.
Al món de la salut, per a promocionar el bàsquet com a activitat saludable i joc per a les dones majors i les mares amb tornejos de 3 x 3 i competicions socials.
I en el de la formació laboral, per a fomentar l'accés de la dona esportista a la indústria de l'esport a través del desenvolupament d'una escola de negocis i altres activitats docents, amb l'objectiu d'incorporar la dona a un procés global de revitalització de l'esport a Espanya a través de cursos, màsters i graus.

Un programa la cirereta del qual serà la Copa del Món Femenina de l'any 2018.

Aquesta presentació serà a càrrec d'Amaya Valdemoro, considerada la millor jugadora de bàsquet de la història a Espanya, l'esportista espanyola més vegades internacional absoluta, i Marta Fernández, internacional absoluta amb la selecció espanyola, medalla de bronze als eurobàsquets de Grècia 2003 i Turquia 2005, i medalla de bronze al Mundial 2010 de Txèquia.

Dimarts 5 d’abril. 18.30 h
Caixaforum Palma
Plaça de Weyler, 3Documentos informativos

Cartell [1144 KB] [Descargar]

Imagenes


 

JUEX DES ILLES 2016
(29/03/2016)

INFORMACIÓN GENERAL
Del 24 al 29 de mayo de 2016, se celebrará en Palma de Mallorca el campeonato COJI - Joc de Ses Illes, donde se disputará un torneo 3x3 destinado para las categorías cadete masculino y femenino de baleares.


Los jugadores que estén interesados deberán rellenar la hoja de solicitud adjunta y presentarla en la fbib antes del 5 de mayo (se puede remitir por correo electrónico a recepcion@fbib-basket.com).


Las inscripciones se realizarán según el orden de recepción de las solicitudes.


Enlaces relacionados

Jeux de les Illes Mallorca 2016


Documentos informativos

CLASIFICACIN FINAL MACULINA [89 KB] [Descargar]
CLASIFICACIN FINAL FEMENINA [97 KB] [Descargar]


 

Taula Rodona: Les dones més influents de la indústria de l’esport a Espanya.

Vos volem convidar el proper dimecres 30 de març de 18:30 h a 20:30h a l’Auditorium del CaixaForum Palma a la Taula Rodona: Les dones més influents de la indústria de l’esport a Espanya.

Organitza la jornada IME Ajuntament de Palma dins el Programa PALMADONA, en la que AGEPIB hi col•labora. Hem convidat a les Top Ten de la Revista Metadeporte 2014 i 2015: Rànking Top Ten 2015

Presenta i presideix l’acte la Regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll Kammerich, i junt amb les ponents convidades, grans especialistes en gestió esportiva, participaran en aquesta Taula Rodona:


1. Ana Muñoz Merino, exDirectora general de deportes del CSD
2. Nekane Arzallus Iturriza, Presidenta de Gipuzkoa Basket (ACB)
3. Theresa Zabell Lucas, exVicepresidenta 1a del COE y Fundación Ecomar
4. Milagros Díaz Díaz, gerente del Patronato Municipal de Deportes del Ayuntamiento de Alcobendas y presidenta del Círculo de Gestores Deportivos de Madrid.
5. Carlota Castrejana Fernández, abogada derecho deportivo y asesora CSD
6. Yolanda García Cuevas, Directora Deportes RTVE
7. Inmaculada Ibáñez Peris, Directora financiera del Valencia CF
8. Mª Carmen Izquierdo Vergara, periodista deportiva y Directora General de Asociación Deportistas Olímpicos (ADO), moderadora


Documentos informativos

Cartell [1931 KB] [Descargar]


 

Diada Ciclista Sant Sebastià 2016


Documentos informativos

Folleto [509 KB] [Descargar]
Recorregut [253 KB] [Descargar]


 

Taller l'entrenador com agent preventiu
(03/12/2015)

L’equip de Prevenció de Projecte Jove, un any més, presenta la realització del Taller: “L’entrenador com agent preventiu” (quarta edició).

Amb aquest taller es pretén aportar als joves entrenadors els coneixements i eines necessàries per a intervenir de manera preventiva en el camp de les drogues amb els joves esportistes de Palma.

Us deixam annexat en el missatge els objectius, continguts i dates de realització de l’activitat.


Documentos informativos

INFO CURS [86 KB] [Descargar]


 

Consell d'Eivissa - jornada de formació contra la violència de gènere

Jornada formativa sobre VIOLÈNCIA DE GÈNERE, que tendrà lloc el dia 26 de novembre a partir de les 16.00 hores, a la sala de plens del Consell Insular d'Eivissa (s'adjunta programa).


Documentos informativos

programa [656 KB] [Descargar]


 

SELECCIÓN ESPAÑOLA DE BALONCESTO
(21/09/2015)

Ayer, la Selección Española de Baloncesto se proclamó campeona del Eurobasket 2015.
Su victoria estuvo garantizada casi desdel inicio del partido donde ya empezó a desmarcarse de su rival; la selección Lituana.

Damos la enhorabuena a la Selección por el oro logrado!


Enlaces relacionados

FEB
EUROBASKET 2015


 

INMA ZANOGUERA
(29/06/2015)

Inma Zanoguera, ha conseguido la medalla de bronce con la selección española de 3x3.

El combinado español ha participado en los primeros juego europeos. El baloncesto ha sido representado en la modalidad de 3x3, consiguiendo la tercera posición y por consiguiente subir al podium para colgarse la medalla de bronce.


La jugadora Balear, nacida en el 93, ha participado en todas la selecciones de formación representando nuestro país.
Recordemos que se inició en el club baloncesto LLucmajor, de ahí paso al Montuiri y su siguiente paso fue el programa de tecnificación. Durante cuatro años se formó académicamente y deportivamente en el programa participando en todas las selecciones autonómicas y nacionales de formación.
Una vez acabada su formación, la Universidad de Toledo (Ohio), se interesó por sus servicios, y fue reclutada para jugar en la liga Universitaria al mismo tiempo que se formaba académicamente.


 

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA DE LES ILLES BALEARS
(25/06/2015)


Enlaces relacionados

Llistat definitiu d'admesos als Programes de Tecnificació 15/16


Documentos informativos

PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ BÀSQUET 15/16 [166 KB] [Descargar]


 

DIADA DEL VOLUNTARI LA CAIXA 2015
(20/05/2015)

La Asociación de voluntarios de la Caixa en Mallorca celebrará el sábado 6 de Junio, el “Día del voluntario Caixa 2015”.

Este año, en el que cumplen 10 años del voluntariado Caixa, centraremos la actividad en los niños y niñas de CaixaProinfancia EAPN- Illes Balears e hijos de voluntarios, empleados y familiares.


Documentos informativos

INFORMACIÓN [78 KB] [Descargar]


 

IX CURS PRÀTIC D'ASSISTÈNCIA EN ELS TERRENYS ESPORTIUS 2015
(11/05/2015)

Curs pràctic d'assistència en els terrenys esportius dirigit per el Sr. José Antonio Bover els propers 17 i 18 de juliol.


Documentos informativos

programa [470 KB] [Descargar]


 

Govern de les Illes Balears - nova aplicació 112
(06/05/2015)


Documentos informativos

Nova App de mòbil "My112" [882 KB] [Descargar]


 

Ayudando al baloncesto Balear y Nacional
(10/06/2014)

Resumen de los deportistas que han pasado por el programa de tecnificación del CTEIB, que han conseguido estar en las selecciones durante los últimos 12 años.


Documentos informativos

Dossier [951 KB] [Descargar]


 

EL BÀSQUET CATALÀ EN PEU DE GUERRA!
(04/07/2013)


Documentos informativos

[489 KB] [Descargar]


 

DESAFÍO BALEAR 2013
(03/07/2013)

El proyecto deportivo “Desafío Balear 2013”, organizado por la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, tuvo lugar en Palma de Mallorca el 28 de junio y en Mahón el 29 de junio de 2013.

Aquí os dejamos una selección de las mejores fotos!


Enlaces relacionados

ÁLBUM DE FOTOS


 

“El bàsquet i l’esport transmeten valors aplicables a la vida”

Jordi Mulet Dezcallar (Palma, 1960), director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, exposa en aquesta entrevista la importància de la pràctica esportiva en el desenvolupament global de la persona. La centenària entitat financera, ara integrada en el Grup BMN, ha donat suport a nombroses iniciatives esportives, entre les quals cal destacar la Festa del Bàsquet Balear.


Documentos informativos

Entrevista [225 KB] [Descargar]


 

SIGNATURA CONVENI ENTRE EL CONSELL DE MALLORCA I LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS

S'ha signat el conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, per al desenvolupament del programa "l'Esport en Edat Escolar" per a la temporada 2011/2012.

 

El Conveni s'ha signat en el Departament d'Esports del Consell de Mallorca, amb la presència del Director Insular d'Esports, Joan Antoni Ramonell Miralles i, el President de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Jaume Estarellas.

 

Aquest programa té com a objectiu promoure la pràctica de l'esport base mitjançant una sèrie d'activitats esportives adreçades a nins i nines en edat escolar.


 

FUNDACIÓ FEBIB 1935

Nace oficialmente la Fundaciò FEBIB 1935 (Fundació Esportiva Bàsquet Illes Balears) de la mano de la FBIB.


 

M2014: La Copa del Mundo de baloncesto FIBA 2014 arranca en Madrid

La Federación Internacional de Baloncesto (FIBA) ha presentado este jueves oficialmente la edición del 2014 de su torneo insignia y ha revelado su nuevo nombre de marca, el FIBA Basketball World Cup (Copa del Mundo de Baloncesto FIBA 2014), en un evento especial en la capital española.

 


Noche especial también, ya que la Federación Española de Baloncesto (FEB) ha dado a conocer el logotipo de la próxima Copa del Mundo de Baloncesto FIBA 2014 y ha presentado oficialmente las seis ciudades sede del campeonato: Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Granada y Las Palmas de Gran Canaria.

 

El Secretario General de FIBA, Patrick Baumann ha explicado el porqué del cambio de nombre del mayor torneo internacional de baloncesto -de Campeonato Mundial FIBA a Copa del Mundo de Baloncesto FIBA- frente a los más de 400 invitados, entre los que se encontraban las más altas esferas de la sociedad española, instituciones políticas y del mundo de la empresa, así como del baloncesto nacional e internacional.

 

"El nuevo nombre es corto y pegadizo. "World Cup" es conocido por la gente de todo el planeta y resuena en diferentes idiomas: Copa del Mundo, Copa del Mondo, Coupe du Monde", ha dicho. "Este nuevo nombre refleja el prestigio que nuestro torneo tiene como una competición internacional de primer nivel y permite que sea reconocida como lo que realmente es: uno de los mayores eventos deportivos mundiales, junto con la Copa Mundial de la FIFA, la Copa del Mundo de Rugby y la Copa Mundial de Cricket ".

 

El logotipo de la Copa del Mundo de Baloncesto FIBA 2014 se ha dado a conocer con una actuación especial de ballet contemporáneo español. Inspirado en el concepto de "la danza del baloncesto", las dos manos simbolizan la parte del cuerpo más directamente implicada en el baloncesto y la danza española, creando un gráfico dinámico que combina gestos expresivos. El colorido d iseño - inspirado en la paleta de colores del logo de FIBA - rinde homenaje al artista español Pablo Picasso.

 

La Federación Española de Baloncesto ha presentado las seis ciudades sede y el Presidente José Luis Sáez ha expresado: "Nuestro compromiso y deseo es organizar una Copa del Mundo que sea de todos y para todos, y la mejor forma de conseguirlo será dotándole de una dimensión social universal que a partir de septiembre de 2014 se convierta en un verdadero legado global. Para eso queremos convertir la Copa del Mundo de Baloncesto FIBA 2014 en una plataforma para la promoción del baloncesto y la transmisión de sus grandes valores: como deporte, como foco de actividad económica y como herramienta de transformación de la sociedad"

 

El Presidente de FIBA Yvan Mainini, ha agradecido a la Federación Española de Baloncesto su hospitalidad y dijo que la gran participación de personalidades - que incluía a los grandes del baloncesto: Oscar Schmidt, Dino Meneghin y Juan Antonio San Epifanio - refleja hasta qué punto va a ser muy respetado el torneo en España y en todo el mundo. "Es un gran honor tener con nosotros a tres de las mayores leyendas del baloncesto internacional. Estos hombres son un símbolo de clase mundial. Tenerlos aquí y a tantos otros del mundo del baloncesto confirma que hemos hecho una buena elección en la atribución de la Copa del Mundo a España".


 

PUBLICACIÓN DE NOTICIAS

Todo club que quiera enviarnos noticias deportivas, nos la puede enviar a fbib@fbib-basket.com y estará colgada en la web en dos días.


 
[leer más]

 

Otras noticias
21/01/2015 COMUNICADO DE FALLECIMIENTO [leer más]
25/11/2014 ACUERDO DE COLABORACION GRUP COT [leer más]
20/02/2014 COPA DEL MUNDO DE BALONCESTO 2014 [leer más]
16/05/2014 Fes-te Voluntari esportiu!!! [leer más]
21/10/2009 FUNDACIÓN ADECCO [leer más]
04/07/2013 EL BÀSQUET CATALÀ EN PEU DE GUERRA! [leer más]
03/07/2013 DESAFÍO BALEAR 2013 [leer más]
13/09/2009 PUBLICACIÓN DE NOTICIAS [leer más]

 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto