23/03/2017
Buscar      RSS

INSTITUTO DE FERTILIDAD DONA NOM A LA 1ª DIVISIÓ FEMENINA
(25/01/2017)

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears han firmat un conveni de col.laboració amb Instituto de Fertilidad que , des d'aquest cap de setmana, donarà nom a la màxima competició femenina de les Illes que disputen equips de Mallorca, Menorca i Pitiüses.


El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït "el suport i l'aposta d'Instituto de Fertilidad per una competició de referència del bàsquet femení a l'arxipèlag on participen jugadores contrastades de primer nivell amb experiència juntament amb joves amb molta progressió".


Per la seva banda, el gerent d'Instituto de Fertilidad, Lacis Musa, ha mostrat la seva predisposició a "col.laborar en la promoció del bàsquet femení i una categoria que ha de ser la referència per a moltes de les nines que practiquen aquest esport".

 

 

Entrevistam a Lacis Musa, gerent d'Instituto de Fertilidad:

 

Com va començar la teva afició al bàsquet?

Vaig fer un curs de àrbitre a Melilla la temporada 82/83, vaig venir a Palma i vaig començar a arbitrar aquí la temporada 84/85 i vaig estar exercint com àrbitre fins a la temporada 2001/2002.

 

T'has plantejat tornar a xiular?

Doncs just ara vull tornar (jajaja). Ahir vaig començar un curs de reciclatge i vaig a parlar amb la presidenta per trobar un espai dins de la meva disponibilitat per tornar a xiular.


L'àrbitre és una figura imprescindible per a la competició. Què faries per promocionar la figura de l'àrbitre?


S'hauria de promocionar dins dels propis clubs. Imagin que en júnior molts jugadors acaben i consider que hi hauria molts jugadors o jugadores que havent jugat a bàsquet podrien arribar lluny en l'arbitratge. La Federació hauria de formar als clubs perquè la figura de l'àrbitre no estigui mal vista.


Com hem anunciat abans, Instituto de Fertilidad donarà nome a la Primera Divisió Femenina. Explica'ns una mica la història d'Institut de Fertilitat i el seu arrelament amb l'illa.


Instituto de Fertilidad existeix des de l'any 2009 i va ser curiós l'inici. Jo ho pos en marxa per la meva dona que és ginecòloga, ella és una reconeguda ginecòloga a les Illes i també està molt bé considerada a nivell estatal i sempre parlàvem de la possibilitat de muntar-ho. Vàrem establir converses i negociacions amb un grup hospitalari privat, no va haver-hi acord per falta d'espai i en sortir de la reunió se'ns va ocórrer posar-ho en marxa. Començàrem amb un local petit en Marquès de la Sènia i ara tenim unes instal·lacions d'última generació amb el nostre quiròfan i un equip professional espectacular.


Per què has decidit patrocinar la 1ª Divisió Femenina?


És una clínica dirigida principalment a les dones. A més també patrocinem un equip de Lliga Femenina 2, amb el qual ja duim quatre temporades i sempre cercam el mercat femení. Perquè la dona pot tenir un fill sense la necessitat d'home, però un home no pot tenir un fill sense la necessitat d'una dona.

 


 

NOTÍCIAS COMPETICIÓN BALEAR


 

NOTA INFORMATIVA INTERISLAS
(28/01/2016)


Documentos informativos

[266 KB] [Descargar]


 

1ª AUT FEM 2015-16 - eliminatorias 48º TROFEO HERMANAS RULLAN
(14/12/2015)

 

PRIMERA AUTONOMICA FEMENINA

48 TROFEO HERMANAS RULLAN

19 Y 20 DE DICIEMBRE 2015 -- PALAU D'ESPORTS MELANI COSTA DE CALVIA

FASE FINAL A 4

SABADO 19 DE DICIEMBRE

ELIMINATORIAS

18:00 HORAS

C.T.E.I.B. - CA NA PAULINA BASQUET PLA

 

20:00 HORAS

DAKOTA ALCUDIA - GRUPO JUANEDA MIRAMAR

 

DOMINGO 20 DE DICIEMBRE

10:00 HORAS

PERDEDORES PRIMERA ELIMINATORIA

 

12:00 HORAS

GANADORES PRIMERA ELIMINATORIA

 

 

AL FINALIZAR HABRA ENTREGA DE TROFEOS


Documentos informativos

FINAL [75 KB] [Descargar]


 


 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto