MANTENIMIENTO
25/02/2017
Buscar      RSS

NOVA UBICACIÓ DE LA SEU DE LA FBIB A LES PITIÜSES
(23/02/2017)

Ja està operativa la nova seu de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears a les Pitiüses. Des de fa un parell de dies es pot acudir a la nova seu per realitzar totes les gestiones necessaries.

Està ubicada al Pavelló de Sa Blanca Dona, manté l'horari de dilluns a divendres de les 16:00 a les 20:00.

Per qualsevol gestió o tràmit vos podeu posar en contacte també telefonant al: 610 26 34 30.

Aquí vos deixam la direcció:

Pavelló Poliesportiu Sa Blanca Dona
Ctra. De Sant Antoni, km 1,7
07800 Eivissa 

INMOBILIARIA PALMER I B THE TRAVEL BRAND MOLINAR/PORTIXOL AMB LES SELECCIONS MINI ILLES DE BÀSQUET
(22/02/2017)

L'agència Inmobiliaria Palmer i l'agència de viatges oficial de la FBIB, B The Travel Brand es Molinar/Portixol es converteixen en patrocinadors oficial de les seleccions autonòmiques mini Illes de Bàsquet després d'haver signat un acord de col·laboració aquest matí a la seu de la FBIB.

 

Els calçons de les seleccions mini que competiran del 8 al 12 d'abril al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de San Fernando lluiran el logo de Inmobiliaria Palmer i B The Travel Brand a tots els seus partits.

 

Juanjo Talens, president de la FBIB, ha "agraït" a Palmer la seva "aposta per les seleccions Illes de Bàsquet i pel bàsquet formatiu balear" amb aquest acord de patrocini, del que s'ha mostrat "orgullòs i satisfet".

 

Per la seva part, Vicenç Palmer, director de B The Travel Brand Molinar/Portixol i representant d'Inmobiliaria Palmer, ha afirmat que "estan encantats" de poder patrocinar els combinats mini Illes de Bàsquet. 

CAMPUS D'ESTIU DE LA FBIB
(21/02/2017)

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ja fa feina amb la posa en marxa dels Campus d'Estiu de preseleccions. Com avanç, aquí vos deixam les dates i llocs on es faran. 


Durant les properes setmanes ja vos anirem donant més informació.Documentos informativos

Dates i llocs dels Campus d'Estiu [124 KB] [Descargar]


 

HORARIS CONCENTRACIÓ PRESELECCIÓ MINI A LLUCMAJOR
(20/02/2017)

La preselecció Illes de Bàsquet mini es concentrarà els pròxims 26,27 i 28 de febrer per preparar el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es portarà a terme a la localitat de San Fernando, Cadis.

 

Els entrenaments de la concentració seran al Poliesportiu Municipal de Llucmajor i començaran diumenge dia 26 a les 17:30h i la concentració finalitzarà dimarts 28 a les 18:00h.

 

Durant la concentració es realitzaran diverses sessions d'entrenaments i estan programats 2 partits amistosos per cada preselecció. 


Aquí vos deixam els horaris de tota la concentració:Documentos informativos

HORARIS CONCENTRACI? PRESELECCI? MINI [53 KB] [Descargar]


 

EL PDTIB COMENÇA A LA COMARCA 1 DE MALLORCA I A MENORCA
(19/02/2017)

Ahir horabaixa la comarca 1 de Mallorca i Menorca varen realitzar la primera jornada de PDTIB amb èxit de participació.

 

El pavelló Pare Petrus de Maó va acollir aquesta primera sessió de PDTIB de Menorca a les categories infantil i mini femení, mentre qu el pavelló Calòs de Ciutadella va fer l'equivalent de les categories infantil i mini masculí. 

 

Per altra banda, també va inciar el PDTIB la Comarca 1 de Mallorca, on els jugadors convocats de la zona nord de Mallorca es concentraren al pavelló de Pollença per realitzar la primera sessió del programa. 

 

A més, els grups de la comarca 2 de Mallorca i el grup masculí de la comarca 3 portaren a terme la seva segona sessió del programa als pavellons de Manacor i Consell respectivament.

  

LLISTAT JUGADORS/ES ADMESOS AL PDTIB DE MENORCA (Actualitzat)
(18/02/2017)

Aquest diumenge 19 de febrer es donarà el tret de sortida al PDTIB de Menorca amb les primeres sessions d'entrenament.

 

Els pavellons Calós de Ciutadella (categories mini i infantil masculí) i Pare Petrus de Maó (categories mini i infantil femení) acolliran aquesta primera sessió del programa. 

 

Als dos pavellons la sessió de la categoria mini serà de 17:00h a 18:30h, mentre que les sessions de la categoria infantil seran de 18:30h a 20:00h. 

 

Aquí vos deixam el llistat de jugadors i jugadores que s'han inscrit per part de cada club de Menorca i que participaran a aquesta primera sessió PDTIB de l'illa. Documentos informativos

Jugadors i jugadores PDTIB Menorca [101 KB] [Descargar]


 

PLANIFICACIÓ D'HORARIS I SESSIONS DEL PDTIB A MENORCA
(15/02/2017)

Aquest cap de setmana comencen les sessions del Programa de detecció i tecnificació de les Illes (PDTIB) a Menorca.

Aquí vos deixam els horaris i la planificació de les sessions. Tal com ja es va fer a Mallorca, al primer entrenament, desde la FBIB s'entregarà un full d'inscripció que s'haurà de tornar a la segona sessió amb el justificant de pagament del banc. Documentos informativos

Horaris i sessions de PDTIB a Menorca [84 KB] [Descargar]


 

CALENDARI I GRUPS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA MINI
(15/02/2017)

San Fernando acollirà un any més el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de minibàsquet. Serà entre el 8 i el 12 d'abril. Aquí vos deixam els grups on jugaran les seleccions balears masculina i femenina i el calendari de partits.

La selecció femenina competirà al Grup Especial i jugarà contra:

- Castella i Lleó


- Astúries

- Catalunya

- Comunitat Valenciana

Començarà la competició dia 8 d'abril a les 9:30 contra Castella i Lleó. El mateix dia a les 17:30 jugarà el seu segon partit contra Astúries. Ja diumenge dia 9 a les 11:30 s'enfrontarà a Catalunya i tancarà la fase de grups dia 10 a les 15:30 contra la Comunitat Valenciana. 


Per la seva banda, la selecció masculina lluitarà per l'ascens a grup especial contra:

- Ceuta

- Castella la Manxa

- Astúries

- La Rioja

El primer partit el disputarà el dia 8 a les 15:30 contra Ceuta. Diumenge, dia 9 jugarà a les 17:30 contra Castella la Manxa i tancarà la fase de grups el dia 10 amb dos partits: el primer a les 11:30 contra Astúries i el segon a les 19:30 contra La Rioja.

Els pavellons Bahía Sur, El Parque y el Compañía de María són les pistes de joc d'aquest Campionat. La fase de grups es jugarà des de dissabte dia 8 fins dilluns dia 10. Dimarts dia 11 comença la segona fase del Campionat que finalitzarà dia 12.Documentos informativos

Calendari i grups del campionat [78 KB] [Descargar]


 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
(14/02/2017)

El Secretari de Junta Directiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, de conformitat amb el que preveu l’article 14.1 dels Estatuts Socials d’aquesta Federació us convoca, per indicació del President, a la propera Assemblea General Extraordinària que es durà a terme:

LLOC: Sala polivalent del Edifici Antic Parc de Bombers, Gremi Picapedrers nº1 del Polígon de Son Castelló (ASIMA).

DATA: Diumenge dia 5 de Març de 2017.

HORA: A les 9.30 hores la primera convocatòria i a les 10.00 hores la segona convocatòria.

ORDRE DEL DIA:

1.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU, DE L’ACTA DE L’ASSEMBLEA ANTERIOR

2.- INFORME DEL PRESIDENT

3.- PRESENTACIÓ DE L’INFORME D’AUDITORIA DE COMPTES I DECISIÓ, SI S’ESCAU, DE LES POSSIBLES MESURES A PRENDRE EN DEFENSA DELS INTERESSOS DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS

4.- INFORME DEL VICEPRESIDENT EXECUTIU

5.- PRESENTACIÓ NOVA ESTRUCTURA ORGANITZATIVA

6.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU, DE LA CREACIÓ DE NOVES COMPETICIONS

7.- PRECS I PREGUNTES 

LLISTAT DE JUGADORS/ES ADMESOS AL PDTIB DE MALLORCA
(14/02/2017)

Una vegada que ja s'ha posat en marxa el PDTIB a diferents comarques de Mallorca, aquest cap de setmana comença a la comarca nord i també a Menorca.

Avui vos deixam el llistat de nins i nines que s'han inscrit per part de cada un dels clubs de la comarca 1. Els entrenaments es faran al pavelló de Pollença aquest diumenge 19 de febrer.

La sessió dels grups mini serà de 16:15 a 17:45 i la dels grups infantil serà de 18:00 a 19:30

A més a més, aprofitam per informar-vos de que degut a la gran resposta que hem rebut a totes les comarques, a la de Palma (Comarca 3), tots aquells nins i nines que no han pogut participar a la primera sessió de PDTIB es podran incorporar a partir del mes de març.

En el cas dels grups femenins (mini i infantil) serà el diumenge 5 de març i els grups masculins, tant mini com infantil, será a partir del 12 de març.

 

Aquí vos deixam les llistes d'inscrits a totes les comarques i els horaris.

 

Vos recordam que totes les sessions de PDTIB de mini masculí a la comarca 3 (Palma) seran a Esporles.

 Documentos informativos

Horaris i sessions PDTIB (Mallorca) [108 KB] [Descargar]
Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 1 (Mallorca) [94 KB] [Descargar]
Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 2 (Mallorca) [96 KB] [Descargar]
Jugadors i jugadores PDTIB Comarca 3 (Mallorca) [105 KB] [Descargar]


 

LLISTA DE JUGADORS/ES ADMESOS A LA PRIMERA SESSIÓ DE PDTIB
(09/02/2017)

Aquest diumenge dia 12 comencen les primeres sessions del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB). 

Serà a les comarca 2 (Pavelló La Salle Manacor) i comarca 3 (Pavelló Cati Pol - Consell // Esporles). 


Pel que fa a la comarca 2, els entrenaments dels grups femenins (mini i infantil) començaran a les 16:15 i finalitzaran a les 18:00. Els grups masculins entrenaran de 18:00 a 19:45. Totes les sessions seran al Pavelló La Salle Manacor.


Referent a la comarca 3, aquest diumenge dia 12 només entrenen els grups masculins. El grup mini masculí ho farà al Pavelló d'Esporles entre les 16:30 i les 18:00 i el grup infantil masculí entrenarà al Pavello Cati Pol (Consell).L'horari serà de 18:00 a 19:30.

Atenció al canvi que s'ha fet al grup mini masculí. Fixau-vos que l'entrenament serà a Esporles. 


A la primera sessió de cada una de les comarques, la FBIB entregarà el full d'inscripció que es tornarà emplenat i amb el justificant bancari del pagament a la següent sessió.

Aquí vos deixam els llistats d'inscrits, horaris i pavellons de les jornades:

 Documentos informativos

Planning comarques - horaris [110 KB] [Descargar]
Comarca 2 - Llista inscrits [96 KB] [Descargar]
Comarca 3 - Llista inscrits [105 KB] [Descargar]


 

PRE-SELECCIONS MINI DEFINIDES
(06/02/2017)


Els propers dies 26,27 i 28 de febrer es durà a terme al Poliesportiu Municipal de Llucmajor la primera concentarció de les pre-seleccions balears mini.

 

A la pàgina web FBIB pròximament anunciarem els horaris de la concentració. 

 

Aquests són els jugadors pre-seleccionats:

 Documentos informativos

PRESELECCI MINI MASCULINA [100 KB] [Descargar]
PRESELECCI MINI FEMENINA [81 KB] [Descargar]


 

SEUS DELS CAMPIONATS D'ESPANYA, DE BALEARS I MALLORCA 2017
(18/01/2017)

Campionats de Mallorca

La seu serà la del segon classificat del grup Especial sempre i quan compleixi les condicions organitzatives necessàries.

 

Cadet masculí i femení: 7, 8 i 9 d'abril.

Infantil masculí i femení: 5, 6 i 7 de maig.

Mini masculí i femení: 26, 27 i 28 de maig.

 

Campionats de Balears

 

Cadet masculí i femení: 28, 29 i 30 d'abril a Calvià (Mallorca).

Infantil masculí i femení: 19, 20 i 21 de maig a Menorca.

Mini masculí i femení: 7, 9, 10 i 11 de juny a Menorca. Dia 7 es disputarà el partit entre els equips de la mateixa illa a una pista neutral.

 

Campionats d'Espanya 

 

Júnior femení: del 7 al 13 de maig.

Júnior masculí: del 7 al 13 de maig. Si qualque equip espanyol aconsegueix la classificació per disputar el Torneig Júnior d'Eurolliga, el Campionat d'Espanya es disputaria del 30 d'abril al 6 de maig.

 

Cadet masculí: del 21 a 27 de maig (Lleida).

Cadet femení: del 21 al 27 de maig (Aljaraque y Punta Umbría).

 

Infantil masculí: de l'11 al 17 de juny

Infantil femení: de l'11 al 17 de juny 

B THE TRAVEL BRAND PORTIXOL/MOLINAR AGÈNCIA DE VIATGES OFICIAL FBIB
(09/02/2017)


L'agència de viatges B The Travel Brand Molinar/Portixol és des d'avui l'agència oficial de viatges de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, després d'haver signat un acord de col·laboració aquest matí.

 

B The travel Brand Molinar/Portixol oferirà a la FBIB els serveis d'agència de viatges, gestionant els desplaçaments de l'entitat.

 

El president de la FBIB, Juanjo Talens i el director de B The Travel Brand, Vicenç Palmer s'han mostrat "orgullosos" i "satisfets" amb l'acord signat. A més Palmer, ha afirmat que "ha estat molt fàcil arribar a un acord de patrocini amb la FBIB" i que estan "encantats de ser l'agència oficial de la Federació".

 

 

ENTREVISTAM AL DIRECTOR DE B THE TRAVEL BRAND, VICENÇ PALMER:

 

Com va començar la teva relació amb el bàsquet?

És una tradició familiar, formam part de la família del bàsquet des de tota la vida. El meu pare era el president del Bàsquet Molinar, va estar 10 anys presidint el club. Després tant el meu germà com jo vàrem ser jugadors, jo vaig estar a les categories inferiors del Patronat, Sant Josep, al Mallorca i vaig acabar la meva carrera al Molinar, definitivament hem estat relacionats amb el bàsquet tota la vida.

 

Actualment segueixes involucrat amb el món del bàsquet?

Totalment, estam molt relacionats amb el bàsquet. Estam a la junta directiva del CB. Bahia San Agustín, tenim molta relació amb la FBIB des de fa molts anys i ara és una posta per seguir endavant, mirant de donar suport.

 

Com saps hi ha hagut un canvi de Federació en els darrers mesos. Què esperes d'aquesta nova etapa?

Que sumi, crec que els canvis de per sí fan por, però normalment són a positiu. És una Federació que crec que està comptant amb un gran equip humà i serà un cop definitiu al bàsquet balear. Ens falta un equip a la divisió més alta de l'elit del bàsquet, que és ACB i a partir d'aquí seguirem. 

 

Com hem avançat abans, B The Travel Brand Molinar/Portixol serà l'agència de viatges oficial de la FBIB. Per què heu apostat per la FBIB?

Com gent de bàsquet ens fusionen moltes sinèrgies, som gent de bàsquet, tenim molta vinculació amb el món del bàsquet, ja duim clubs esportius, no només de bàsquet, també d'altres competicions. Quan la FBIB es va posar en contacte amb nosaltres per provar d'alguna manera fer algun acord de patrocini especial o que ens identifiqués, no vàrem posar cap problema, tot el contrari, ha estat molt fàcil i per part nostra encantats de ser l'agència oficial de la FBIB.

 

I ara per acabar... Quina tasca li poses a aquesta nova FBIB?

La tasca més important que té és promocionar a que l'aficionat mallorquí vagi al pavelló a veure bàsquet, no només al l'elit, sinó també a tots els equips de categories base de les Illes Balears. Crec que com a segon esport a nivell local se li pot donar molt d'impuls i crec que aquesta nova FBIB té una tasca molt important de demostrar que tots els plantejaments que està fent avui per avui es compleixen. 

 

  

SUBVENCIÓ DESPLAÇAMENT INTERILLES 2016/2017

El Govern de les Illes Balears ha publicat una nova línea de subvencions dels desplaçaments interilles. Són ajudes en espècie als esportistes, als clubs esportius i a les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius, sempre que aquestes no siguin de caràcter professional.

 

Se subvencionen els desplaçaments realitzats entre el 13 de novembre de 2016 i el 19 de desembre de 2017.

 

Les sol·licituds s'han de presentar en el Registre General de la conselleria de Transparència, Cultura i Esports, o en qualsevol des llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, com a mínim quinze dies naturals abans que s'iniciï la competició oficial de cada modalitat esportiva o prova esportiva, i de la data d'inici del trasllat d'anada.

 

Per les proves esportives del mes de novembre de 2016, el termini mínim és de 7 dies naturals.

 

Aquí teniu més informació:

 

https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/2744971Documentos informativos

BOIB sobre subvencions dels vols interilles 2016 / 2017 [227 KB] [Descargar]


 

BORSA D’ENTRENADORS/ES COL.LABORADORS DE LA FBIB
(06/02/2017)

La Direcció Esportiva de la FBIB posa en marxa una nova iniciativa per apropar la Federació als clubs i als seus entrenadors i entrenadores. Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar a les diferents activitats esportives com jornades tècniques, campus, sessions formatives, etc. poden enviar el seu currículum a comite.tecnico@fbib-basket.com

La intenció es anar coneixent als entrenadors i entrenadores que tenim a les Illes per poder anar formant grups de feina a les activitats que s'aniran desenvolupant al llarg d'aquesta i de les properes temporades. 

CONVOCAT EL CURS D'ENTRENADOR SUPERIOR 2017
(31/01/2017)

Ja podeu formalitzar la pre-inscripció per fer el Curs d'Entrenador Superior que enguany es tornarà a organitzar a Saragossa. L'àmbit del Curs és nacional amb una càrrega lectiva de 755 hores, ajustada a l'establert en el Pla d'Estudis de l'Escola Nacional d'Entrenadors i s'agrupen tots els continguts específics de bàsquet, definits en el currículum propi, en quatre grans blocs: Formació, Entrenament, Tàctica i Adreça.


El Curs consta de cinc fases: la no presencial (del 10 d'abril al 30 de juny), la presencial (a Saragossa del 16 al 30 de juliol), la fase de projecte (de l'1 d'agost al 9 de desembre), la fase de pràctiques i la fase de recuperació.


Ja es pot realitzar la preinscripció i el 7 d'abril l'Escola de Nacional d'Entrenadors notificarà la llista dels alumnes admesos.


Totes les persones interessades han de dur la documentació a la Federació o delegacions insulars.

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a: formacio@fbib-basket.com


Aquí teniu tota la informació:Documentos informativos

Formulari per inscriure's [2601 KB] [Descargar]
Allotjament [240 KB] [Descargar]


 

CERTIFICADO DE ANTECEDENTES PENALES
(16/08/2016)

 

INFORMAMOS QUE PARA LA TEMPORADA 2016/2017 ES DE OBLIGADO CUMPLIMIENTO POR TODOS LOS ENTRENADORES Y DELEGADOS,     Y PERSONAS VINCULADAS DIRECTAMENTE CON LAS CATEGORÍAS DE JÚNIOR HASTA INICIACIÓN, PRESENTAR A LA FEDERACIÓN COPIA DEL CERTIFICADO DE ANTECEDENTES PENALES ESPECÍFICO SOBRE DELITOS SEXUALES.

 

El certificado de antecedentes penales específico sobre delitos sexuales es necesario para trabajar con menores.

El pasado el 1 de marzo entró en vigor el Registro Central de Delincuentes Sexuales, órgano encargado de emitir el certificado de antecedentes penales específico sobre delitos sexuales obligatorio para cualquier persona que trabaje o pretenda trabajar o realizar cualquier tipo de actividad que conlleve contacto habitual con menores.

 

Estas certificaciones son obligatorias para dichas personas de acuerdo con la Ley Orgánica 1/1996, de 15 de enero, de Protección Jurídica del Menor, modificada por Ley 26/2015, de 28 de julio de Protección a la Infancia, y por la Ley 45/2015, de 14 de octubre, de Voluntariado.

 

Se trata de un mecanismo que facilita la prevención, la investigación y persecución de tales delitos y pretende evitar que quienes sean condenados en sentencia firme puedan realizar actividades o ejercer profesiones u oficios en contacto con menores.Documentos informativos

INFORMACION Y PROCEDIMIENTO [57 KB] [Descargar]
MODELO SOLICITUD CERTIFICADO [829 KB] [Descargar]


 

REGLAMENT GENERAL Y DE COMPETICIONES

Disponible el nuevo Reglamento General y de Competiciones, con las modificaciones y las propuestas aprobadas en la pasada Asamblea General FBIB 2016.

 Documentos informativos

REGLAMENTO GRAL Y DE COMPETICIONES 2016-2020 [508 KB] [Descargar]


 

CIRCULAR INFORMATIVA REVISIÓ MÈDICA ESCOLARS MALLORCA 2016 - 2017
(28/06/2016)

JA disposeu de la informació per sol·licitar cita i hora per passar la revisió mèdica anual de la temporada 2016–2017, al Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca.Documentos informativos

CIRCULAR INFORMATIVA [42 KB] [Descargar]


 

Circular informativa sobre formació contínua
(03/05/2016)

Circular informativa sobre la reactivació del programa de formació contínua de la Fundació per a l'Esport Balear a través de l'Àrea Escola Balear de l'Esport.Documentos informativos

Documento [435 KB] [Descargar]


 

SOLICITUD DE CERTIFICADOS

Informamos que para solicitar cualquier certificado de la Federación, se tendrá que hacer con un mínimo de 24 horas de antelación.

El Club o la persona interesada deberá presentar dicha solicitud mediante petición escrita en las oficinas o por correo electrónico a la dirección: fbib@fbib-basket.com.

 

*Para los certificados de titulación de entrenador y trayectorias deportivas es requisito el nombre con apellidos y el número de dni.

  

USO LOGO FBIB

Informamos a todos los interesados que para hacer uso del Logo de la Federación para cualquier Campus u otra actividad, es requisito solicitarlo por correo electrónico a: fbib@fbib-basket.com especificando la actividad concreta y todos los detalles necesarios para ese único evento.

  


 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto