MANTENIMIENTO
03/12/2016
Buscar      RSS

LA FBIB PROPOSA A JOSÉ ORTIZ PER A LA DISTINCIÓ CORNELIUS ATTICUS

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha proposat a la Direcció General d’Esports i Joventut al difunt jugador de bàsquet, José Ortiz, per a la distinció Cornelius Atticus, premi que atorga el Govern de les Illes Balears en reconeixement a persones que han dedicat la seva vida a la pràctica i a la promoció de l’esport, que formen part de la història i del fet cultural de les Illes Balears.

 

José Ortiz va morir el passat dimecres 15 de novembre als 42 anys d’edat mentre disputava un partit de la lliga de bàsquet AIDEB. El jugador va realitzar tota la seva carrera esportiva al CB Imprenta Bahía, club on a més de deixar un extraodinari record, va aconseguir diversos èxits esportius com varis ascensos de categoria.

 

Per l'esport balear i en particular, per a la comunitat del nostre bàsquet, representa entre altres, els valors de l'amistat, la bondat, l'esforç, la perseverància i la superació que són propis només dels esportistes de raça com José Ortiz. Persona que és i serà sempre estimada i reconeguda al món del bàsquet a les nostres illes. Per tot això, compleix amb els mèrits requerits per a obtindre aquesta distinció. 


El jurat establert per la Direcció General de d’Esports i Joventut valorarà les diferents propostes presentades per a la distinció i emetrà el guardonat d’aquesta edició del 2016. 

HORARIS CONCENTRACIÓ PRE-SELECCIONS CADET I INFANTIL

Les pre-seleccions de les Illes Balears cadet i infantil comencen els pròxims 8,9,10 i 11 de desembre la seva preparació pels campionats d'Espanya de seleccions autonòmiques del mes de gener.

Aquesta primera concentració es durà a terme al poliesportiu municipal de Llucmajor on les pre-seleccions realitzaran sessions d'entrenament i partits de preparació.

Aquí adjuntam els horaris de la concentració:

 Documentos informativos

Horaris concentraci infantil i cadet Llucmajor [55 KB] [Descargar]


 

5 JUGADORS DE BALEARS A LA CONVOCATORIA DE SELECCIONS FEB CADET DE DESEMBRE

La Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat avui la convocatòria de seleccions de la generació del 2001 i convocatòria per a grups de tecnificació de la generació del 2002.

 

A la concentració femenina, que tindrà lloc a Zamora del 8 al 10 de desembre participaran la mallorquina Helena Pueyo de La Salle i les eivissenques, Irina Viñals i Maika González del Picken Claret valencià com a membres de la selecció de la generació del 2001 i Inés Giménez del Club Bàsquet Sant Josep com a integrant del grup de tecnificació de la generació del 2002. 

 

I a la cocentració masculina que es durà a terme a Íscar (Valladolid) les mateixes dates que la femenina, participarà el jugador mallorquí del Real Madrid, Marc Garcia, com a membre de la selecció de la generació del 2001 que participarà al Torneig Internacional de ïscar.

 

Aquí hi ha tota la informació sobre les concentracions:

Notícia FEB.es sobre les concentracions U16

 

Enhorabona als seleccionats! 

GEMMA RIBAS, NOVA PRESIDENTA DEL COMITÈ D'ARBITRES
(28/11/2016)

Gemma Ribas és la nova presidenta del Comitè de jutges i àrbitres de la FBIB. Avui horabaixa ha tengut lloc la segona volta de votació per desfer l'empat de fa just una setmana. Els resultats han estat els següents: 

 

Gemma Ribas: 54 vots (52 a Mallorca, 1 a Menorca i 1 a les Pitiüses)

 

Manuel Hermida: 44 vots (22 a Mallorca, 11 a Menorca i 11 a les Pitiüses)

 

Vots nuls: 2

 

Vots en blanc: 1

 

En total s'han emès 101 vots: 76 a Mallorca, 12 a Menorca i 13 a les Pitiüses. 

  

DESENLLAÇ DE L'EMPAT ENTRE CANDIDATURES A LA PRESIDÈNCIA DEL COMITÈ DE JUTGES I ÀRBITRES
(23/11/2016)

Dilluns dia 21 de novembre es va celebrar el procés electoral per a l’elecció del President del Comitè de Jutges i Àrbitres amb el resultat que consta a l'acta i que reflexa un empat entre dos dels candidats:

Gemma Ribas
Manuel Hermida 


Per aquest motiu es convoca a tots els àrbitres a un nou procés d’elecció per desfer l'empat.

L’acte de votació es farà mitjançant votació secreta el proper dilluns dia 28 de novembre de 17’00h. a les 21’00h. El vot es podrà realitzar a la seu de Palma i a les dues delegacions territorials, la d’Eivissa i Formentera i la de Menorca.


Poden participar en l'elecció del president o presidenta aquelles persones majors d'edat, que tenguin llicència en vigor al moment de la convocatòria del procés i l'hagin obtingut com a mínim l'any anterior (segons el Decret 86/2008, d'1/08 pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears.

El cens electoral està a disposició de les persones interessades fins el dia de la votació. 

RESULTATS ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DEL COMITÈ DE JUTGES I ÀRBITRES DE LA FBIB
(21/11/2016)

Després d'haver celebrat les eleccions al Comitè de jutges i àrbitres de la FBIB a les delegacions de la Federació a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, el resultat ha estat el següent:

 

 

  • Gemma Ribas: 29 vots
  • Manuel Hermida: 29 vots
  • Cristina Hernández: 3 vots
  • Nuls: 4 vots
  • En blanc: 14 vots

De moment, són provisionals a l'espera de rebre de manera oficial els resultats de Menorca i Pitiüses. 

Si es confirma aquest empat, es convocarà en breu una nova jornada de votació entre Gemma Ribas i Manuel Hermida com únics candidats. Tot d'una estigui formalitzada la convocatòria, es farà pública.  

  

CONVOCATÒRIA DE LES PRE-SELECCIONS CADET I INFANTIL
(16/11/2016)

Les preseleccions cadet i infantil (masculina i femenina) de les Illes Balears començaran la seva preparació amb una concentració els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre al poliesportiu municipal de Llucmajor.

 

La FEB encara no ha comunicat la ciutat que acollirà el Campionat d'Espanya. Tot d'una es faci públic ho comunicarem. 

 

A la concentració de Llucmajor acudiran 15 jugadors/es preseleccionats i alguns jugadors/es convidats de cada categoria. 

 

Aquests són els noms de les persones preseleccionades i convidades de cada categoria: Documentos informativos

[127 KB] [Descargar]


 

EL BÀSQUET BALEAR ESTÀ DE DOL
(17/11/2016)

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears comparteix la intensa tristor per la mort de José Ortiz, que es va produir ahir sobtadament mentres jugava un partit de la competició d'empreses (AIDEB).

José Ortiz, de 42 anys, va estar vinculat a l'Imprenta Bahía durant molts d'anys. Se'l considerava "el gran capità" pels seus 18 anys al club i era conegut per la seva pasió pel bàsquet i la seva extraordinària qualitat humana.

Tota la família del bàsquet balear està de dol i vol transmetre el seu sentit condol als familiars i amics de José.

 

Aquest cap de setmana es farà un minut de silenci a tots els partits oficials en la seva memòria.

Descansi en pau 

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA A LA DIRECCIÓ GENERAL D'ESPORTS
(10/11/2016)

El president de la Federació, Juanjo Talens, ha comunicat al Govern de les Illes Balears la composició de la Junta Directiva:

 

President: Juanjo Talens

 

Vicepresident primer: Pedro Terrasa
Vicepresident segon: Bartomeu Bauzà
Vicepresident tercer: Paco Franco

 

Secretari: Borja Sintes

 

Tresorera: Pilar Bonet

 

Vocal primer: Juan Antonio Serra

Vocal segon: Antoni Jaume

Vocal tercer: Juan Antonio Bauzá

Vocal quart: Consuelo Martínez

Vocal cinquè: Montserrat Santandreu

Vocal sisè: Miguel Ángel Rosselló

Vocal setè: Pau Herráiz

 

Vocal octau: per raó del seu càrrec, el que surti com a President del Comitè d'àrbitres.

Vocal novè: per rao del seu càrrec, el que surti com a President del Comitè de tècnics i entrenadors. 

NOU PRESIDENT 2016-2020
(03/11/2016)

Ahir la Direcció General d´Esports va fer oficial el nombrament de Juanjo Talens com a president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i avui ha començat la seva agenda de treball com a President a la seu de la FBIB.

Avui dematí Talens s´ha presentat oficialment als empleats de la federació i ja s´ha posat en marxa per treballar pel projecte Illes de Bàsquet.


Imagenes


 

SUBVENCIÓ DESPLAÇAMENTS INTERILLES 2016/2017
(07/11/2016)


Us informem que amb data 3/11/2016 la Direcció General d'Esports ha publicat al BOIB la Resolució de la consellera de Transparència, Cultura i Esports del 31/10/2016, per la qual es convoquen les ajuts per als desplaçaments entre illes que s´hagin fet des de l´1 de setembre de 2016 fins que es formalitzi el contracte CONTR 2016 1582.

Teniu tota la informació publicada a la pàgina web de la Direcció General d'Espots i Joventut, al següent enllaç:Enlaces relacionados

SUBVENCI INTER ILLES


 

CERTIFICADO DE ANTECEDENTES PENALES
(16/08/2016)

 

INFORMAMOS QUE PARA LA TEMPORADA 2016/2017 ES DE OBLIGADO CUMPLIMIENTO POR TODOS LOS ENTRENADORES Y DELEGADOS,     Y PERSONAS VINCULADAS DIRECTAMENTE CON LAS CATEGORÍAS DE JÚNIOR HASTA INICIACIÓN, PRESENTAR A LA FEDERACIÓN COPIA DEL CERTIFICADO DE ANTECEDENTES PENALES ESPECÍFICO SOBRE DELITOS SEXUALES.

 

El certificado de antecedentes penales específico sobre delitos sexuales es necesario para trabajar con menores.

El pasado el 1 de marzo entró en vigor el Registro Central de Delincuentes Sexuales, órgano encargado de emitir el certificado de antecedentes penales específico sobre delitos sexuales obligatorio para cualquier persona que trabaje o pretenda trabajar o realizar cualquier tipo de actividad que conlleve contacto habitual con menores.

 

Estas certificaciones son obligatorias para dichas personas de acuerdo con la Ley Orgánica 1/1996, de 15 de enero, de Protección Jurídica del Menor, modificada por Ley 26/2015, de 28 de julio de Protección a la Infancia, y por la Ley 45/2015, de 14 de octubre, de Voluntariado.

 

Se trata de un mecanismo que facilita la prevención, la investigación y persecución de tales delitos y pretende evitar que quienes sean condenados en sentencia firme puedan realizar actividades o ejercer profesiones u oficios en contacto con menores.Documentos informativos

INFORMACION Y PROCEDIMIENTO [57 KB] [Descargar]
MODELO SOLICITUD CERTIFICADO [829 KB] [Descargar]


 

REGLAMENT GENERAL Y DE COMPETICIONES

Disponible el nuevo Reglamento General y de Competiciones, con las modificaciones y las propuestas aprobadas en la pasada Asamblea General FBIB 2016.

 Documentos informativos

REGLAMENTO GRAL Y DE COMPETICIONES 2016-2020 [508 KB] [Descargar]


 

CIRCULAR INFORMATIVA REVISIÓ MÈDICA ESCOLARS MALLORCA 2016 - 2017
(28/06/2016)

JA disposeu de la informació per sol·licitar cita i hora per passar la revisió mèdica anual de la temporada 2016–2017, al Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca.Documentos informativos

CIRCULAR INFORMATIVA [42 KB] [Descargar]


 

Circular informativa sobre formació contínua
(03/05/2016)

Circular informativa sobre la reactivació del programa de formació contínua de la Fundació per a l'Esport Balear a través de l'Àrea Escola Balear de l'Esport.Documentos informativos

Documento [435 KB] [Descargar]


 

SOLICITUD DE CERTIFICADOS

Informamos que para solicitar cualquier certificado de la Federación, se tendrá que hacer con un mínimo de 24 horas de antelación.

El Club o la persona interesada deberá presentar dicha solicitud mediante petición escrita en las oficinas o por correo electrónico a la dirección: fbib@fbib-basket.com.

 

*Para los certificados de titulación de entrenador y trayectorias deportivas es requisito el nombre con apellidos y el número de dni.

  

USO LOGO FBIB

Informamos a todos los interesados que para hacer uso del Logo de la Federación para cualquier Campus u otra actividad, es requisito solicitarlo por correo electrónico a: fbib@fbib-basket.com especificando la actividad concreta y todos los detalles necesarios para ese único evento.

  


 
© FBIB 2007 | Aviso legal | Créditos | Contacto